İlişkinizde kimin borusu ötüyor???

duruma göre, olaya göre ikimizin borusu da öter... Genelde sadece arkadaşlarının yanında onun borusu öter :) Kırk yılda bir işte :)

Bence o kadınların %90'ı ekran karşısında ne yapacağını bilemeyen olgunlaşmamış antipatik kadınlar.

Para için insanların özel hayatı deşifre ediliyor, eşler arası münakaşa ortamı oluşturuluyor, eşlerde (genelde kadınlar) o hırsla saçma sapan hareket ve yorumlar yapıyor.

Bana böyle bir soru sorsalar ikimizde eşit söz sahibiyiz, müzakere ve uzlaşma yoluyla sorunlarımızı çözeriz derim. Kızımda büyüyünce kararlar 3 kişiyle alınacak. Tek taraflı boru öten evde huzur ve mutluluk kaçar anacım.

benimki dışarda ailelerin yanında her haltta topu bana atar.
ama çoğu zaman evde onu ikna etmeye çalışırım.
herkeste herşeye ben karar veriyorum sanır.
oysaki eşim üçüncü şahısların yanında uyumlu görünür, ne dersen uyar, ikimiz varken pek öyle değildir fikrini açıkca söyler hatta bastırır.

konusuna gore degisir o boru isi.
simdi, bizim evde benim borum oter diye havalara da girmeye gerek yok yani hanimlar:) evde hep sizin borunuz otuyorsa, kocalariniz bildigin mal gibi oturuyor demektir.

güzel cevap..boru ötmesi diye bir şey mi olur..dediğini yaptırmak dıye bır sey vardır kımısının kocası pısırıktır kadın dominanttır carlayarak yaptırır, kimisinin kocası romantıktır kadın bır bakısı ıle yaptırır kımısının kocası maldır hep kendı ıstedıgını yapar...

bu degısır konudan konuya işin sırrı bencil olmamak sadece..yoksa iki taraf ta ıstedıgını yapar yaptırır

Gerçekçi olmadığını düşünüyorum bu cevapların
Türk kadının borusu o kadar ötüyorsa, bu kadar mağdur kadın neden var ?
Bizim eve gelince, demokrasi var =)) Konuşuruz biz, bazen onun dediği, bazen benim dediğim olur

herkes benim sözümün geçtiğini düşünür ama durum hiç de öyle değildir

İlişkilerde boru mu varmış? Eee bize kimse alın demedi biz öyle ortak ortak takılıyoruz. Buda mı gol deyil yaaa bizim evlilikte bir tuhaflık mı var acaba çözemedim de :)

biz genelde beraber karar veririz ama karşı gelse bile sonunda bana kıyamaz başlarda beyim ne derse o diyordun canıma okuyorsun korkuyorum senden diyor ama konuya göre değişir onu da kırmam

Bizde de eşimin. Çünkü mantığı çok daha iyi işliyor. Ben ne zaman karissam işine sonu husran oluyor :) normalde öyle değil etrafında çok kişi benden akıl alır ama esimde hep ters tepiyor :) ben de artık hep ben bilmem esim bilir diyorum :) ama herkes tam tersi sanıyor :)

Dışarda kimsenin borusu ötmez olay çıkar evde ikimizin borusu öter ama eşime sorsan hep benim dediklerim yapılıyormuş

Boru otturmuyoruz.
bizim birbirimizin totosunu kaldirmak gibi kilibik huylarimiz var :)

Genelde ilişkilerde yada evliliklerde erkeğin borusu öter gibi durur ama
son sözü hep kadın söyler

Yeri gelir benim . .
yeri gelir onunn ..
Boru mu bu ..

biz de borusuzlardanız
Ama benimkinin bi sözü vardır dışarıda bu tür bi muhabbet ortamı olduğunda hep söyler totom kalkar benim de
"Bizde son sözü ben söylerim, tamam hayatım derim konu kapanır " der şapşiğim benim

nişanlımla genelde şöyle bir ilişkimiz var ;

ben bir şeyi söylerim, kabul etmez, saçma bulur. karşı çıkar..
aradan çok değil biraz zaman geçer, o şeyi kendisi düşünmüş kendi fikriymiş gibi söyler ve uygular
bende şok

bu durumda kimin borusu ötmüş oluyor bilmem, fikirler benden çıkıyor, onunmuş gibi uygulanıyor..
bizim azıcık ego sorunumuz var

Ikimizinde boru otturmek gibi derdi yoktur. Yeri gelir ben kabul ederim onun istedigi gibi olur yeri gelir o kabul eder benim istedigim gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…