İlişkinizde kimin borusu ötüyor???

Bu konuyu açma sebebim aslinda o yarışmadaki durumu didiklemekti.

Eğer sizin bu yarişmanın seçmelerine katilmak gibi bir durumunuz varsa ilişkimizde benim borum öter deyin.
Hatta o şekil rol yapın. Benden tavsiye olsun

Fazla tv izliyorsun

ötene değil öttürene bakacaksın kadınların borusu ötüyordurda erkekler öttürüyordur

bizde de durum komik biraz eşim al boruyu sen öttür der tam öttürecekken dur şöle yapacan böle tutacan böle öttürecen der bende hep kafasına çalarım al sen öttür diye.çünkü eşim tam bir kaynana

Yaris mi yapiyoruz? Boru nedir yani?
Akilli insanlar oturur konusur ortak bir paydada bulusur..
Saglikli bir evlilik boyle olur....

Boru ötmesi gerçek bir ilişkide olmamalı. Sen onun hayatını kolaylaştırıp güzelleştirirsin o da seninkini. Çünkü sevdiğine bunları yapmak zevk, kendine yapmak zuldür. Kendin için üşenir yemek yapmaz atıştırır uzanırsın, ona zevkle yemek yapar bunu beğenmesinden mutlu olursun. Birinin borusu ötüyorsa ya da biri kendini üstün, ezik görüyorsa orda kişilik ve çıkar çatışması vardır. İlişkilerde bu tutumu doğru bulmuyorum. Saygı egoya yeniliyor, sonra bu insanlar yüz yüze bakıp eş olduklarını iddia ediyor. Gülüyorum.. Allah korusun bundan..

Kimsenin borusunu otturmesine gerek yok. Eger iki tarafta sorunlara karsilikli oturarak anlasarak cozum bulabiliyorsa hic sorun olmaz.
Bizde yerine gore degisiyor bu durum. Bazen ben onu dinlerim bazen o beni.

genelde dolaylı olarak kadınların öter çünkü kadınlar daha zeki ve sezgileri daha güçlüdür arada bir erkek pohpohlanır falan kendi borusu ötüyor sanar ama kadının öter . Kadının ötmuyorsa da odun bir erkek ve kör aşık bir kadın var demektir

bizde de boru yok isteklerimiz konusuruz ben ne istersem yapar ki yapamicagi seyler istemem onun isteklerini de ben yaparim birbirimize üstünlüğümuz olmadi hiç bu şekilde 5. yilimiza girdik çok şükür kanal da göstermelik söylüyorlar ve bana cok itici geliyor

Genele bakarsak benim eşimin borusu öter ama ben daha car car göründüğüm için etrafa kılıbık imajı çizer utanmadan

Ahanda aynı bizdeki durum. Millet ne sakin ne uyumlu kocan var diyor bide iyice cinleniyorum. Halbuki bir şeyde inat etti mi hiç de ikna olan bi tip değildir.

Ahanda aynı bizdeki durum. Millet ne sakin ne uyumlu kocan var diyor bide iyice cinleniyorum. Halbuki bir şeyde inat etti mi hiç de ikna olan bi tip değildir.
Aynen, elaleme karşı her istediğimi yapıyormuş gibi görünür, bizim hanım ne derse o der ama gerçekte o istediğini yaptırır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…