İlişkimizi anlaşmalı olarak bitirdik nasıl daha hafif atlatabilirim?

kubranursarac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2024
29
-1
24
Toksik bi ilişkiydi bitmesi gerekiyordu saygı kalmamıştı hiç en son kavgamız onun bana güya yanıma buluşmaya gelme sürprizi yapacağı için bana terk etme şakası yaptı sonra 3 4 gün sonra yazdı affet dedi affetmeye çalıştım 1 2 hafta boyunca ama yapamadım soğumuşum fark ettim ki benim ki sevgi değil de alışkanlıkmış karşılıklı anlaştık bitirdik ama onu ilerde başkasıyla düşünmek beni bitiriyor nasıl aşabilirim

Verdiğiniz kararın arkasında duracak olgunluğa sahip olarak aşabilirsiniz.
Hem sevmiyorsunuz, hem ilgisi başkasına kaysın istemiyorsunuz. Sizce de bencillik değil mi yaptığınız ? Karşıdaki insanın da sevilmeye ihtiyacı var , siz verememişsiniz bunu başkası verse ne kaybedeceksiniz ?

O

Öyle değil ya bana karşı çok hata yaptı çok üzdü kilolar verdim yemek yiyemedim artık içimde ne kadar sevsemde kendime zarar verdiğimi anladım anlaştık ve bitirdik sevmesem kıskanmam zaten umrumda olmaz sevdiğim için başkasıyla görmekten korkuyorum ama bizden de olmayacağını biliyorum umarım anlatabilmişimdir

Karar verin seviyor musunuz alışkanlık mı ? Konunuzda sevgi değil yazdınız şimdi seviyorum diyorsunuz. Ayrıca insanlar sadece sevdiği için kıskanmaz, kıskançlığın sevgi ile pek bir alakası yok aslında, nefret ettiğiniz birini de kıskanabilirsiniz.

Bu adamla evlenseniz anlaşmali olarak boşanırdiniz.Buda denenebilir.Ben denemezdim Ben ya ayrılmasın ya ayrılınca biraraya gelmesin insanlar değişmez diyen aklın tarafındayim.Sevmem böyle affetmeli ilişkileri zarar verenleri beni uzenleri keyfimi kacirio hayatıma renk getirmeyenleri .Hiç bir zaman sevmedim kimseyi günümü karartacak kadar.

Nefret yok içimde sevgi var ama bazen iki insan uyuşmaz o durumu yaşıyorum onunla da olmuyor onsuz da

Çok haklısın ilk ilişkimdi büyük bi deneyimdi artık herkese daha temkinli yaklaşıcam

Testi kırılsın ama su dökülmesin .

Senınkide bi değişikmiş napacan ayrıldığın adamın başkasıyla olup olmamasını sen sevmıyorsun die adamı kimse sevmesin mi . Çok bencilce

Testi kırılsın ama su dökülmesin .

Senınkide bi değişikmiş napacan ayrıldığın adamın başkasıyla olup olmamasını sen sevmıyorsun die adamı kimse sevmesin mi . Çok bencilce
Ya ben onu seviyorum da o beni çok üzdü ondan olmadı ömür boyu yalnız kalmasın tabiki ama beni o düşünce korkutuyor onu aşmak istiyorum

sahip çık o zaman . Nie adamın başkasıyla olma düşüncesinde boğuluyorsun .
bitmis gitmis iliskinin neyine sahip ciksin ya.
hem uzak mesafe, hem toksik
adam seni terkediyor sonra aradığını bulamiyor "geleecktim yanina surpiz olsun diye yaptim" diye ayak yapiyor. boylesiyle sevgililik yasayacgina yalnızlıktan patla daha iyi.
illa bu densiz sakayi yapmak istiyorsa otobüsteyken terketsin seni, gelsin sehrine sakaydi desin (yine malca ama neyse)
birlac hafta önceden kim ayrildim sakasi yapar sehrine gelmek icin?
yeme sakın böyle şeyleri

Terk etme şakası affet diye 3 4 gün beklemiş. Benim kankileirm olsa affederdi çok doğru bi karar vermişsin boşluğa düşmezsen bi kaç aya tamamen unutursun bile.

Kaç yıllık ilişkiydi, uzak mesafe ilişkisi mi? Böyle şaka mı olur eşek şakası bu resmen

Önceki yorumlarıma baktınız mı konu sahibi uzatınca sahip çık dedim gectım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…