İlişkimiz değişti nasıl bir strateji uygulamalıyım ??

adamin whatsapp e girip cikmasina bile karismak saglikli degil,bak gördün mü heycan meycan kalmamis... toparlanamaya bak,mesguliyet edin kendine böle hayat mi gecer..
sadece tek isteğim eskisi gibi olsun bana gene sürpriz yapsın ne bileyim işte

hayatımın kadını diye kayıtlı canım
AHaha görmüş hayatı bi senedir. Yazık kimin ahını almışsa senınle karşılaştırmış allah. İsiznki aşırı sevgi kıskanclık fln değil ruh hastalığı, özgüven ekskliği vs vs daha çok isim verilebilir. O uzun bi tatile çıksın ( termalde olur malum hamam fln yasakmış) sizde bi psikoloğa lütfen.

teşekkür ederim uzun uzun yazdığınız için zaten artık hiç karışmıyorum, sormuyorum, yazmıyorum, aramıyorum eskiden kalan tek özellik gece sesimizi duymadan uyumamamız diğer şeyler yok çok özlüyorum ama ona şikayet de etmiyorum o zaten hesap sorsam da bana kızmazdı cevap verirdi ama ben bazen şu saatte eve dönmedin ayrıldık bitti falan derdim çok saçmaymış ilişkimizi çok yıpratmışım hatalarımı kabul ettim düzeltmeye çalışıyorum,Sen düzel eskisi gibi olurum ben zaten derdi bakalım bekliyorum.

1 senede ilişkinin cılkı cıkmış
sonra evlenince biz neden mutlu olamıyoruz diye konular türüyor burda
e belli işte 365 günde 30 kere ayrılmak 15 günde bir ayrılmaya tekabül eder
demek ki siz anlaşamıyorsunuz

evet eskisi gibi içimden gelmiyor o çok samimi konuşuyor ama ben aşkım bile demiyorum içimden gelmiyor

ben istemedim zaten 2.ayda evlenmek istediğini söyledi zorla ailesi ile tanıştırdı acele eden o bana hala kızar senin yüzünden bu kadar bekledik şimdiye evli olacaktık diye

değişiyorum evet ama o zaten arkadaşlarıyla buluşuyor ben de çalışıyorum çevrem var tamam hiç evden çıkmasın istediğim zamanlar oldu evet ama artık karışmıyorum tek istediğim gene çayımızı alıp o benim sevdiğim yere bizim yerimize gidelim gene bana şiir okusun gene şarkı söylesin şiirler yazsın o renkli papatyalardan alsın ara sıra sürpriz yapsın yani çok özlüyorum o günleri

o hala ilgili ama tabi eskisi gibi değil sanırım hiçbir şey eskisi gibi olmayacak zaten ben de ona karşı eskisi gibi değilim eskisi gibi hissetmiyorum

evet söyledim değişmek istiyorum ve değişeceğim diye gerçekten de artık karışmıyorum arayıp sormuyorum ama bu sevgiden mi yoksa ben de bir şeyler bittiğinden mi bilmiyorum

o bana çok baskı yapmaz haber ver der sadece zaten ben pek çıkamam dışarı babam izin vermediği için sadece erkek arkadaşlarım vardı onları çıkarttı hayatımdan ondan başka bir erkekle konuşmamam gerekirmiş çünkü onun benden başka konuştuğu kız yok bir de kısa giyinmeme karışır.Havuza veya hamama gitmesini istemiyorum havuz malum hamamda masaj yapan bayanlar var masaja girmiyorum ama görüyorum artık bu hamama gitmek istemiyorum demişti ben de gitme dedim sonra birkaç defa gitti o yüzden

açık ve net söylemek gerekirse ben olsam sizinle asla evlenmek istemezdim,ne kadar güvensiz ve kıskanç davranışlar..evet her insanın içinde bu denli dürtüler vardır ama tutmak zorundasınız,kimse sizin köleniz değil ki!! bu ilişki bitmiş zaten ,en azından bundan sonraki ilişkilerinizde bu şekilde yapmayın!!!

çünkü onu çok seviyorlar sözlüm de daha önce 2 söz atmış ailesi de bu 3. bitmesin diye çabalıyorlar sanırım

ilişkim malesef bitmedi devam ediyor bundan sonrası olmayacak ne ailem ne amcamlar ne halamlar ne de onun ailesi ve akrabaları buna izin vermiyor

ıyyy stratejı nedır yaaa ne bıcım bı ınsansınız sıze nasıl tahammul etmıs bu kadar zaman kaf dağının prensesı olsanız bu kadar naz aşık usandırır
strateji derken eskisi gibi mutlu olmamız için ne yapmalıyım ?

Valla kumrular gibi flort yasayan insanlar bile evlenince zorlaniyor, sizin gibi uyumsuz insanlarin nikah dairesinin yanindan bile gecmemesi lazim. Sevgilinde sorun yok da sen anormalsin hicbir erkekle anlasamazsin
sevgilimde sorun olmadığını nereden biliyorsunuz onu tanıyor musunuz ? onun da zamanında yaşadığımız benim görmezden geldiğim hataları var bunları biliyor musunuz ?

mor cilek hiçbişey imkansız değildir.. Direk ayrılın zaten ilişkiniz sorunluymuş,bunu sorunlu bi evliliğe dönüştürmeyin,biraz ileri görüşlü olun bu kadar sorunla bi evlilik nereye kadar gidebilir ki?

İlişki ikiniz içinde kötü baskılayıcı bunaltıcı bir hal almış. Ayrılmak istiyorsanız kimseyi dinlemeyin. Evlenip aynı yatağa nefretle gşrecek olan sizsiniz onlar değil. Zaten böyle bir izin vermeme durumunu da anlayamıyorum. Anne babanızı karşınıza alıp mutsuzum, yapamıyorum ve eminim deseniz hayır evleneceksin demezler heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…