• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkimiz değişti nasıl bir strateji uygulamalıyım ??

1 senede evlilik kararı alınmasını doğru bulmuyorum .Yaşlar kaç bilemem ama olgunluk yok denecek kadar az .Sahi evlilik basit mi geliyor nedir yani bu rahatlik .siz daha ilişkinizi iletisiminizi aranızdaki bağı oturtamamissiniz aileler ayrılmayı istemez şu bu sen adamı bezdirmissin olacağı olmuş uykudan uyanmış iyide olmuş .sende o masal diyarindan çık gel artık gerçek dünyaya . hayat iki şiir hediye kendisi kapıda olsun diye geçmez bir olur iki olur uc olmaz.Ah ya ben ilerde ne sorunlar yaşayacağını şimdiden görüyorum açacağını diğer konu basliklarini yapma etme yazık günah iyice dusun tasin sen bu evlilik işini .

Onu çok sevdiğimden fazla baskı ve aşırı kıskançlık yapıyordum farkındaydım ama engel olamıyordum.
2 saat aramasa olay çıkartırdım 3 gün dışarı çıksa ayrılırdım 1 senelik ilişkimizde belki 30 kere ayrılmışızdır.Velhasıl seneye düğünümüz var.Sürekli kavgalı ama barışık gidiyor ilişki.Eskiden kavga etsek telefonu kapatsam ertesi günü sabah benden önce iş yerime gelirdi.Şiirler yazar ve okur,şarkılar söyler,sürprizler yapardı.Şimdi ayrılıyoruz aramıyor bile ben de aramıyorum ama bir şekilde barışıyoruz.Şu an devam ediyoruz ama bende de bir şeyler eksildi.Önceden ona ellerime sürprizler hazırlardım saatlerce üşenmeden uğraşırdım, özel bir gün olmasını beklemeden ona hediyeler alırdım.Ben istemiyorum diye havuza,hamama gitmezdi geçen dışarı çıkardığında yüzüğümü takmadım diye ve elimi tutmasına izin vermedim diye soğuktuk birbirimize karşı dün de havuza gitti bana inat ama karar aldım sesimi çıkarmadım attığı adımı haber veren adam sadece giderken haber verdi eve döndüğünü haber vermedi.Ben hiç arayıp sormuyorum o arıyor ama eskisine oranla çok daha az istemiyorum diye whatsappa benimle konuşma haricinde girmezdi şimdi futbol grupları var kimlerle konuştuğunu bilsem de istemezdim giriyor bana pek yazmıyor.
Sinirlenince bana yüzünü görmek istemiyorum,gösteriş meraklısısın,beni aşağılıyorsun,beni beğenmiyorsun,gözün yükseklerde,saygısızsın gibi şeyler söylüyor aslında alakam yok bunlarla.Artık kavgalarımızda yani her kavgamızda bitsin diyordu ona ve onunla olan evliliğe inancım kalmadı ama aileler de akrabalarda kesinlikle ayrılmamızı istemiyorlar.
Annesine acayip düşkün yani ilişkimize karıştıklarında hemen cevabını verip bana laf söyletmese de evlendikten sonra söyleyebilir korkuyorum.Ayrılamamız imkansız gbi duruyor.Şuan ben ailemin de isteğiyle ona kesinlikle karışmıyorum neden aramadın neden haber vermedin bunları asla söylemiyorum.Eskisi gibi olmasını ve evlendikten sonra değişip beni ezmeye çalışmamasını nasıl sağlayabilirim ?
işte hep bunu söylüyorum durduk yere ilşkiyi zedelemeyin diye evlenince zaten her şey zor oluyor aileler giriyor işin içine berbatlaşıyor her şey. 8 senelik göz bebeğimden evlendikten 6 ay sonra ayrılmak istedım ben ailesi yüzünden düşün artık . az sabırlı olmak durduk yere kırıp dökmemek gerekti. şimdi işin zor alttan alman gerek sabırlı olman gerek hemde dozunda tutman gerek. ona şirinlik yapma zamanı sende . evlilik denge işi

Onu çok sevdiğimden fazla baskı ve aşırı kıskançlık yapıyordum farkındaydım ama engel olamıyordum.
2 saat aramasa olay çıkartırdım 3 gün dışarı çıksa ayrılırdım 1 senelik ilişkimizde belki 30 kere ayrılmışızdır.Velhasıl seneye düğünümüz var.Sürekli kavgalı ama barışık gidiyor ilişki.Eskiden kavga etsek telefonu kapatsam ertesi günü sabah benden önce iş yerime gelirdi.Şiirler yazar ve okur,şarkılar söyler,sürprizler yapardı.Şimdi ayrılıyoruz aramıyor bile ben de aramıyorum ama bir şekilde barışıyoruz.Şu an devam ediyoruz ama bende de bir şeyler eksildi.Önceden ona ellerime sürprizler hazırlardım saatlerce üşenmeden uğraşırdım, özel bir gün olmasını beklemeden ona hediyeler alırdım.Ben istemiyorum diye havuza,hamama gitmezdi geçen dışarı çıkardığında yüzüğümü takmadım diye ve elimi tutmasına izin vermedim diye soğuktuk birbirimize karşı dün de havuza gitti bana inat ama karar aldım sesimi çıkarmadım attığı adımı haber veren adam sadece giderken haber verdi eve döndüğünü haber vermedi.Ben hiç arayıp sormuyorum o arıyor ama eskisine oranla çok daha az istemiyorum diye whatsappa benimle konuşma haricinde girmezdi şimdi futbol grupları var kimlerle konuştuğunu bilsem de istemezdim giriyor bana pek yazmıyor.
Sinirlenince bana yüzünü görmek istemiyorum,gösteriş meraklısısın,beni aşağılıyorsun,beni beğenmiyorsun,gözün yükseklerde,saygısızsın gibi şeyler söylüyor aslında alakam yok bunlarla.Artık kavgalarımızda yani her kavgamızda bitsin diyordu ona ve onunla olan evliliğe inancım kalmadı ama aileler de akrabalarda kesinlikle ayrılmamızı istemiyorlar.
Annesine acayip düşkün yani ilişkimize karıştıklarında hemen cevabını verip bana laf söyletmese de evlendikten sonra söyleyebilir korkuyorum.Ayrılamamız imkansız gbi duruyor.Şuan ben ailemin de isteğiyle ona kesinlikle karışmıyorum neden aramadın neden haber vermedin bunları asla söylemiyorum.Eskisi gibi olmasını ve evlendikten sonra değişip beni ezmeye çalışmamasını nasıl sağlayabilirim ?
Bence maymun gözünü açmış. Eskiye döndüremezsiniz, dönmesin de zaten. Bu kadar değişen daha da değişir mi? Büyük bir ihtimalle. Pardon, ayrılmanız neden imkansız ve aileler artık yürümeyen bir ilişkiyi neden zorluyor?

Bazen bazı insanlar ilişki yaşamıyor sanki güç savaşı yapıyor. Kıskançlıkla, kısıtlamalar, baskılar, güvensizlikler, kavgalar.... Yani çok yorucu ve zor. Nasıl bununla mutlu oluyorsunuz da eskisi gibi tekrar o günlere döndürmek istiyorsunuz anlamıyorum?
Kendinize de yazık sevgilinize de yazık.
Kısıtlamalar, yersiz kıskançlıklar sıkmıyor mu?
Bazen kendi arkadaşlarınızla başbaşa görüşüp havadan sudan konuşmak istemiyor musunuz? Yada o kendi arkadaşlarıyla sohbet etmeyi özlemiyor mu?
Sevgiliyle veya çift olarak yapılan muhabbetler ayrıdır kendi arkadaşlarınla yapılan sohbetler ayrıdır. Sevgiliniz var yada evlendiniz diye eski tüm arkadaşları atıp bir tek iki kişi kalıp öyle yaşamak sizce de zulüm değil mi?
Merak etmeyin önünüzde koca bir ömür var ve bu koca ömür de çok saat başbaşa olacaksınız zaten hepsini ona verip tek bir kişiyle mıçmıç yaşamak zorunda değilsiniz. Buradan çok sıkıcı monoton geliyor.
Ayrıca sürekli ayrıl barış kavga dövüş devam eden ilişkiler insana huzur değil gerginlik veriyor. Ve saygı kalmadığı için iyice laçkalaşılıyor. Böyle saygısı kalmayan çiftler, ilişkiler de hoş değil.
İlişki bence sevgi aşk sonra saygı ve güvene oturmalı. Sürekli kavga gerilim ve saygısızlık, kıskançlıklar ve güvensizliklerle devam eden ilişkiler huzuru da sevgiyi de eksiltiyor.
Otur düşün işte bunlar. Böyle kavga dövüş huzursuz bir ilişki mi istiyorsun ömür boyu? Sürekli tek bir kişiye indirgenmiş bir hayat mı istiyorsun? Kıskan, baskıla, kapan sadece iki kişi kal vebol bol kavga et. Sence bir ömür bu döngüde mutlu gider mi? Mutsuz ve huzursuz bir ilişki sence çok aşk olsa bile ne kadar sürer? Ömür boyu sürse bile böyle bir hayat mı istediğin?
Kıskanlık güvensizlik ve baskılar sevgi aşk değildir, güvensizlik ve saygısızlıktır.
İlişkini eskiye döndürmeden önce eski ilişkini ve sevme tarzını değiştir bence. Böyle hırpalayarak yorarak sevmek mi yoksa güven ve saygıya dayalı bir sevgi mi ona karar ver önce.
Değişmelisin bence

İlişkiyi strateji olarak görmek de başlıca hata, bunuda belirtmek isterim. Güç savaşları filmi mi bu?

İlişkilerinizi nasıl stratejilerle ayakta tutuyorsunuz gerçekten anlamıyorum, yorulmuyor musunuz? O ilişkiden nasıl bir zevk alabiliyorsunuz ki?

İlişkide çok iyi bir çift olmuşsunuz ancak birey olamamışsınız olmamış bu ilişki. İnsan bir süre katlanıyor sonra eh yeter be deyip her şeyi salıveriyor. Sonra düzelse de hiçbir şey eskisi kadar iyi olmuyor. Sizin ilişkiniz arada çok güzel mutlu etse de uzun süreli mutsuz olursunuz bana kalırsa. Tabi ki sizin hayatınız sizin kararınız ama ilgi kaybolunca zor düzeliyor.

Oooooo sen napıyorsun yaaa adam iyi dayanmış. Sen adamı sıka sıka cılkını çıkarmışsın

kusura bakma da sen haksızsın.bıktırmışsın adamı.yazıda da "her ayrılmamızda" demişsin.sen kafana göre sürekli kavga edip ayrılırsan en son geri dönmemesi gayet olağan

ıyyy stratejı nedır yaaa ne bıcım bı ınsansınız sıze nasıl tahammul etmıs bu kadar zaman kaf dağının prensesı olsanız bu kadar naz aşık usandırır

Valla kumrular gibi flort yasayan insanlar bile evlenince zorlaniyor, sizin gibi uyumsuz insanlarin nikah dairesinin yanindan bile gecmemesi lazim. Sevgilinde sorun yok da sen anormalsin hicbir erkekle anlasamazsin

O da siZe baskı yapıyor mu? Gittiğiniz geldiğiniz yere karışıp hesap soruyor mu? Yani ona misilleme yapmak için mi yapıyorsunuz bunları. O beni kısıtlarsa bende onu kısıtlarım gibi... Devam etmek istiyorsanız güvenmeye çalışın baskı yapmayında yaptırmayında. Birde bunu sadece meraktan soruyorum havuza hamama gitmesini neden istemiyorsunuz?

Adam hakli burda.
Tum bu yaptiklarin 1 senenin icindemi oldu?
Yine iyi dayanmis.
O sana soyledigi kelimeler cuk diye oturmus sana bence burdn bakinca.
Zmaninda burnundan getirmissin ayrilalim diye oda artik nazlaniyorsun gibi algiliyor senin girtladigina gelse bile. Bende oyle algilardim.
Bence pisman oldugunu ve degismek istedgini belirtmelisin.
Yoksa yurumez bu iliski boyle.
Su an eskiden yaptiklarinin acisini cikariyor senden hakli olarak ama ben degistim dersen sunger cekerseniz o yasananlara daha saglikla olur.
Ve ekle yanina: ben degismek istiyorm seni sevdigim icin, beni yanlis yaptigimda uyar.

lackalasilmis..

Umarım telefonuna kabus diye kaydetmiştir sizi. Ne çok var sizden yahu!

Back