- 24 Ekim 2017
- 378
- 188
- 23
- Konu Sahibi French Oje
-
Seni doverim lafini saka olarak dahi kullanamasina izin vermeyin su erkeklerin. Kendisi kicini kaldirip sevgilisiyle bir yere gidemez esinden her gun yemek bekler. Ayrilmak istiyor olabilir mi belki sogutmak icin yapiyordur? Ya da tpeki vermiyorsaniz isine geldigi icin ustelemiyordur.
Görüşmek istediği zaman başka arkadaşlarla daha güzel planlar yaptık diyin.Birkaç kez yapın bakın değişiyor mu?
Valla dengesiz ise yol ver gitsinO zaman işte telden aramaya başlıyor nerdesin gittinmi dönüşte haber ver falan... değişiyor birden çok dengesiz
Size yazicaktim alıntı yapmayı unuttum vaaavvv diyeEvlenince o mototonluk gecmez aynen devam eder. Biz sevgiliyken sehirde girmedik delik, gezmedik yer birakmayip hatta başka illere de taşmıştık. Haftasonlari oglene dogru bir cikardik, eve dönüşüm gece yarisi 1-2 leri bulurdu.
Evlenincede gezdik gezmedik degil hala arada haftasonlari biyerlere kacariz, kacamazsak en kotu bikac saatligine disari cikar yemegimizi yer gezer geliriz ama son zamanlarda ben bile sıkıcıya bagladım. Gecen haftasonu Saat aksam 7 de eve gidelim dedim.Esimde dalga gecti "sen gecelerin insaniydin noldu boyle" diye hakikaten noldu. Hala gece gezmeyi severim ama evlenince azicik daha evcilleşiyorsun galiba...
Yani isin özü sevgiliyken yapmayan evlenince hic yapmaz unut onu bi kere.
Evlenince o mototonluk gecmez aynen devam eder. Biz sevgiliyken sehirde girmedik delik, gezmedik yer birakmayip hatta başka illere de taşmıştık. Haftasonlari oglene dogru bir cikardik, eve dönüşüm gece yarisi 1-2 leri bulurdu.
Evlenincede gezdik gezmedik degil hala arada haftasonlari biyerlere kacariz, kacamazsak en kotu bikac saatligine disari cikar yemegimizi yer gezer geliriz ama son zamanlarda ben bile sıkıcıya bagladım. Gecen haftasonu Saat aksam 7 de eve gidelim dedim.Esimde dalga gecti "sen gecelerin insaniydin noldu boyle" diye hakikaten noldu. Hala gece gezmeyi severim ama evlenince azicik daha evcilleşiyorsun galiba...
Yani isin özü sevgiliyken yapmayan evlenince hic yapmaz unut onu bi kere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?