• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkimde kararsız kaldım ne yapmalıyım

vaveyla3838

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2025
4
0
1
23
Herkese merhaba, sırf bu soruyu sorabilmek için üye oldum şimdi çünkü ne yapacağımı bilemiyorum. Ben 23 yaşındayım, üniversite mezunuyum şuanda iş sınavlarına hazırlanmaktayım. 3 aylık da bir ilişkim var. Her yönüyle o kadar çok hoşuma gidiyor ki; hem çok enerjik, eğlenceli, yakışıklı hem de çok ince düşünceli birisi. Fakat şunu farkettimki sürekli öpüşme konularını açmaya başladı. Ben doğru bulmuyorum, şuanda sınavlara hazırlanıyoruz vs desem de arada bir nabzımı ölçmeye kararlı. Ben dindar bir ailenin cocuguyum insan o kadar da ailesine tezat olmamalı diye düşünüyorum ne yalan söyleyim. Bana kalsa ben hiç bu flört işlerine bulaşmadan görücü usulü evlenirdim fakat bizde hiç o olaylarda olmuyor. O yüzden bir şeyler hissettiğim için bu ilişkiye başlamak istemiştim ama evlenmeden öpüşmeyi de doğru bulmuyorum sizce bu yüzden bırakır mı beni ya da aldatır mı ne yapmalıyım ya ben mi ayrılmalıyım

Herkese merhaba, sırf bu soruyu sorabilmek için üye oldum şimdi çünkü ne yapacağımı bilemiyorum. Ben 23 yaşındayım, üniversite mezunuyum şuanda iş sınavlarına hazırlanmaktayım. 3 aylık da bir ilişkim var. Her yönüyle o kadar çok hoşuma gidiyor ki; hem çok enerjik, eğlenceli, yakışıklı hem de çok ince düşünceli birisi. Fakat şunu farkettimki sürekli öpüşme konularını açmaya başladı. Ben doğru bulmuyorum, şuanda sınavlara hazırlanıyoruz vs desem de arada bir nabzımı ölçmeye kararlı. Ben dindar bir ailenin cocuguyum insan o kadar da ailesine tezat olmamalı diye düşünüyorum ne yalan söyleyim. Bana kalsa ben hiç bu flört işlerine bulaşmadan görücü usulü evlenirdim fakat bizde hiç o olaylarda olmuyor. O yüzden bir şeyler hissettiğim için bu ilişkiye başlamak istemiştim ama evlenmeden öpüşmeyi de doğru bulmuyorum sizce bu yüzden bırakır mı beni ya da aldatır mı ne yapmalıyım ya ben mi ayrılmalıyım
Bence sınavlarına, geleceğine odaklanmaya çalış. Tabiki sevgilinin olması en doğal hakkın ama evlilik için daha çok küçüksün bence. İlişkide rahatsız olduğun hiçbir şeyi yapma. Öpüşmek, cinsellik konuşmak seni rahatsız ediyorsa en başından bunu söyle. Libido herkeste var ama aynı düzeyde değil. Sevgilin de senin gibi daha gençtir eminim. Cinsel isteği olması normal ama daha 3 aylık ilişkidesiniz. Bunları konuşmak için çok erken. Üstelik sen bu konuları konuşmaktan rahatsız oluyorsan sevgilin ya buna saygı duyacak ya da ayrılacaksınız , herkesin beklentilerine göre ilişki kurması daha iyi olur.

Bence ayrılın herkes istediği gibi birini bulsun. İnsan aşık olduğu insanı öpüp koklamak ister. Ama inancı buna karşı olanı da zorlayamaz ve karşılıklı bu hisler

Sizi bir şeylere fikir olarak dahi olsa zorlamaya çalışıyorsa o ayrılmadan siz ayrılın
Sizin görüşünüz ve hayatınız belli
Kendinize göre birisini illaki bulursunuz
Siz sırf öpüşmek istemiyorsunuz diye aldatacaksa ya da bitirecekse zaten yüzünü görmüş olursunuz
Geçen günlerde aslında açıkça sormuştum senin için çok mu önemli bir durum diye değil demişti. Ama baktımki hala yeniden teklif ediyor. Bu arada cok basbasa kaldık uygun ortamlarda oldu ama asla yeltelenmedi. Ama yinede ben doğru bulmadıgımı dememe ragmen devam ediyor tekliflerinde. Ama ayrılmıyor da. Ayrılmasınımı beklesem ki ben bitirince cünkü bir iliskiyi daha cok üzülüyorum

Iliskilerde fiziksel temas olabilir bana gore. Saglikli her birey sevdigi, hoslandigi kisiye karsi bu tarz istekler, cekim de duyabilir. Ancak kafa yapilariniz uyusmuyor. Size ters olan bir durum var. Bu sebeple ayrilmaniz en mantiklisi.

Ayrica madem size sevgililik durumu da ters neden yasiyorsunuz. Gorucu usulu kismetinizi bekleyebilirsiniz. Bizde hic o durumlar olmuyor derken kismet mi cikmiyor anlayamadim. Daha yasiniz 23, zaten erken. Sirf gorucu cikmiyor diye tasvip etmediginiz bir durumun icine sokmayin kendinizi.

Sizi bir şeylere fikir olarak dahi olsa zorlamaya çalışıyorsa o ayrılmadan siz ayrılın
Sizin görüşünüz ve hayatınız belli
Kendinize göre birisini illaki bulursunuz
Siz sırf öpüşmek istemiyorsunuz diye aldatacaksa ya da bitirecekse zaten yüzünü görmüş olursunuz
Ama bana karşı da hep çok kibar çok ince düşünceli oldu o yüzden bu hareketleri ağır basıyor ayrılamıyorum. Sizce hallolamayacak bir şey mi, onun mu ayrılmasını beklesem ilerde pişman olmamak için (keşke ayrılmasaydım diye)

Back