- 2 Temmuz 2021
- 32
- 18
- Konu Sahibi MrsManette
Merhaba herkese, bir türlü yenemediğim bir problemi paylaşmak istiyorum. Ben bir süre vajinusmus sendromuna sahiptim, eğitimli biri olarak ve baskıcı bir ailede ve çevrede büyümemiş biri olarak inanılmaz mutsuzdum bu konuda çok uzun süre neden ve nasıl ben diye düşündüm, çünkü hiç tabum yok sanıyodum, meğersem vücudumda hiçbir şey bilmiyormuşum. Her neyse,1 ayda kendi çabamla egzersizlerle ve apartlarla yendim, ilk seferde heyecandan çok kasılmıştım ama sonra tamamen düzeldi hiç ağrı sızı vs hissetmedim iyi gidiyordu her şey. Şu an 6-7 aylık düzenli bir cinsel hayatım var, gerçekten de sevgilimi çok seviyorum ve çok da seviliyorum, benim tercihlerime de çok saygı duyuyor. Sevişmekten de duygusal anlamda çok memnunum, ancak daha bir kere bile orgazm olamadım, başta önemli değil diyordum ama kendimi kandırdığımı fark ettim, artık her seks başlangıcında 'zaten yine onun kadar zevk alamıcam' diye umutsuz başlıyorum, daha gencim ve güzel giden bir ilişkinin ortasında şimdiden soğumaktan çok korkuyorum. 1 ayda vajinusmusu yendim ama 6 aydır orgazm olamamayı yenemedim. Neyi yanlış yapıyorum hiç bilmiyorum,sürekli anda kal anda kal deniyor ama hayatımın hiçbir alanında bunu beceremediğim gibi seks esnasında da beceremiyorum, sorunun direkt kendimde olduğunu düşünüyorum çünkü sevişme süremiz ortalama bir süre bence, 15-20 dakika yeterli değil mi? lütfen yardımcı olun