• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

churchilllover

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Selam kızlar Mayısta ciddi düşündüğümüz ailelelerin bildiği bir ilişkim vardı bitti yas sürecinde bütün duygularımı yaşadım içimden attım fakat hayal kırıklığını içimden atamıyorum hep “onu böyle bilmiyordum, böyle biri değil zannetmiştim” gibi cümleler aklımda dönüyor kendisi benleyken beş vakit namaz kılarken ayrıldığımızda barışma teklifimi clublara gidip takılmak için ilişki istemiyorum diye reddetti zaten şuan onla olmayı ben istemem fakat hayal kırıklığımı içimden atamıyorum ne yapmalıyım

Selam kızlar Mayısta ciddi düşündüğümüz ailelelerin bildiği bir ilişkim vardı bitti yas sürecinde bütün duygularımı yaşadım içimden attım fakat hayal kırıklığını içimden atamıyorum hep “onu böyle bilmiyordum, böyle biri değil zannetmiştim” gibi cümleler aklımda dönüyor kendisi benleyken beş vakit namaz kılarken ayrıldığımızda barışma teklifimi clublara gidip takılmak için ilişki istemiyorum diye reddetti zaten şuan onla olmayı ben istemem fakat hayal kırıklığımı içimden atamıyorum ne yapmalıyım

Klasik olacak ama zaman her şeyin ilacı. Geriye değil ileriye odaklanın. Belli bir zaman sonra o hayal kırıklığı da kalmayacak. Tecrübeniz de yanınıza kar kalacak.

Neden ayrıldığınız önemli yalnız
Bana biraz vicdan azabı çekiyor ve keşke şöyle davransaydım diye düşünüyor gibi geldiniz
Bazı fevri davranışlarınızdan pişman olmuş olabilir misiniz

Onun içi rahat gibi
Elinden geleni yapmış gibi

iyi yapmış sizde belanızı arıyorsunuz adam yalancı iki yüzlü gel barışalım diyorsun önce Allah sonra yallah diyenlerden olmaması bazen olmasından da hayırlıdır

zamana bırakın
ve bundan sonra insanları doğru gözlemlemeye çalışın

Back
X