- 26 Mart 2022
- 186
- 83
- 28
- 37
- Konu Sahibi Suyahapsettim19
Benden 10 yaş buyuk polis memuru..Yeni bir tanışma..2 kez yüz yüze çok kısa süren gorusmeler yaptık.Ben etkilendim açıkcası.Oda benzer şeyler söylüyor.Yavaş ilerleyelim istiyorum.Öceki ilişki tecrübelerimden korkuyorum.Başkasıyla da görüşüyormudur?.Yalanmı söylüyor?Unutamadığı eski sevgilisi varmıdır?Sadece cinsellik içinmi benimle olacak?Soğuyacakmı benden.Acaba beni gerçekten beğeniyor mu?Beyefendi hayat tecrübesi olan,kendini geliştirmiş, olgun ve hoş bir adam.Bir erkege ilgi duyunca komplekslerim başliyor bıktım usandim kizlar ya.Ben üni.mezunu bile değilim.Onun kadar il gezmedim mesela.Sosyal bir kadın değilim.Neden korkuyorum beğenilmemekten.Diyorum ki çevresinde meslek sahibi daha elit bayanlar vardır.Yada eski sevgilileri öyledir belkide.Yoruldum be.Nasıl aşacam bunu bana bir akıl verin.Birde görüşme sıklığı ne olmalı.İşinin durumuna göre bazen sabahlari yazmaz..Akşam üstü gelir mesaji.Bazen sabahtan yazar.Akşam yatmadan önce mesajlaşıyoruz.Günde bir defa aramaya çalisir.O yazmadan bende çok yazmak istemiyorum.Yeni bir tanisma çok hevesli gorunmekte isteniyorum açıkcası.