Bence eğitim değil anan kişinin kendini geliştirmiş olması çıkmakta önemli ve ekstra olarak işide var bence vazgeçmeyin kız anneleri hep başta hayır der biraz ayak diretir ısrarlı ben kararlı olun inşallah kavuşursunuzBen ilk ve acil yardım okuyorum sevgilim ise lise 2 terk ve imalat makine operatörü.yani kendi işi var başkasının elinin altında çalışmıyor.ben 20 o ise 21 yaşında.Anneme ilk 18 yaşımdayken anlatmıştım yaşım küçük diye karşı çıktı.simdi de aramızda ki saçma sapan bir eğitim farkından dolayı burun tırın ediyorcok da seviyorum ve ailelerimiz de tanışıyor lar.bubarafa annem ailesini de kendisini de sever .siz olsanız ne yapardınız.lutfen akıl verin
Bence eğitim değil anan kişinin kendini geliştirmiş olması çıkmakta önemli ve ekstra olarak işide var bence vazgeçmeyin kız anneleri hep başta hayır der biraz ayak diretir ısrarlı ben kararlı olun inşallah kavuşursunuz
Evet evlenmek için acele etmiycez haklısınız.Ben avukatım nişanlım lise mezunu çoğu ünv mezununa hem iş hem karakter hemde konum olarak taş çıkarır.Ailem de tam destekçim.Umarım kavuşursunuz.Sadece evlenmek için yaşın çok küçük.
Hiçbir problem olmuyor. Kişinin aklı yerinde olsun. Galiba annenizin aklında başka soru işaretleri var bunları bahane ediyor. Etrafimda bu şekilde evli ve mutlu çok çift var. Bizzat ben de aynı durumdayım. Hiç sorun yaşamadım. Bence annene gerçek problemin ne olduğunu sor.Ben ilk ve acil yardım okuyorum sevgilim ise lise 2 terk ve imalat makine operatörü.yani kendi işi var başkasının elinin altında çalışmıyor.ben 20 o ise 21 yaşında.Anneme ilk 18 yaşımdayken anlatmıştım yaşım küçük diye karşı çıktı.simdi de aramızda ki saçma sapan bir eğitim farkından dolayı burun tırın ediyorcok da seviyorum ve ailelerimiz de tanışıyor lar.bubarafa annem ailesini de kendisini de sever .siz olsanız ne yapardınız.lutfen akıl verin
Eğitim farkı sorun çıkarır net.Ben ilk ve acil yardım okuyorum sevgilim ise lise 2 terk ve imalat makine operatörü.yani kendi işi var başkasının elinin altında çalışmıyor.ben 20 o ise 21 yaşında.Anneme ilk 18 yaşımdayken anlatmıştım yaşım küçük diye karşı çıktı.simdi de aramızda ki saçma sapan bir eğitim farkından dolayı burun tırın ediyorcok da seviyorum ve ailelerimiz de tanışıyor lar.bubarafa annem ailesini de kendisini de sever .siz olsanız ne yapardınız.lutfen akıl verin