- 31 Ocak 2015
- 15
- 2
-
- Konu Sahibi aynstayninkizi
Arkadaslar merhaba. Ben vajinismustum cok sukur atlattim ama simdide yasadigim iliskiden zevk alamiyorum. Yardim edin lutfen. Nisanlima soylemekten cekiniyorum ayriliriz diye korkuyorum. Onu cok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum
ben daha atlatamadım vajinismusum eşimle yakınlaşmaktan korkar oldum sonu yine aynı olacak diye. hiç zevk almıyorum aklıma acıdan başka birşey gelmiyor zevk almadığımdan ıslaklık gidiyor daha çok acı çekiyorum eşimde bırakıyor. umutlanıyorum olacak bu sefer diye yine aynı değişen bişey yokkkkk. siz nasıl atlattınızArkadaslar merhaba. Ben vajinismustum cok sukur atlattim ama simdide yasadigim iliskiden zevk alamiyorum. Yardim edin lutfen. Nisanlima soylemekten cekiniyorum ayriliriz diye korkuyorum. Onu cok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum
canım bende ilk zamanlar pek birşey anlamıyordum. Zamanla düzeliyor merak etme. Birazda akışına bırak kafana takma hep kafamıza taktığımızdan oluyorArkadaslar merhaba. Ben vajinismustum cok sukur atlattim ama simdide yasadigim iliskiden zevk alamiyorum. Yardim edin lutfen. Nisanlima soylemekten cekiniyorum ayriliriz diye korkuyorum. Onu cok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum
bende sen gbiydim yeneli 2 ay oldu su son 2 ilişkiden beri zevk alıyorum kadın oldumu anladım resmen :) biraz ara verin 1 hafta daha fazla belki sontra deneyin özleyin birbirinizi ilişki pehrizi yapin kısacası kendini kasma korma acıcak diye acımıyo emin ol bende sen gbiydim bi kere olmuş olan artık ölmedik dmi :) dahada bişey olmaz artık kasma sal gitsin :))Arkadaslar merhaba. Ben vajinismustum cok sukur atlattim ama simdide yasadigim iliskiden zevk alamiyorum. Yardim edin lutfen. Nisanlima soylemekten cekiniyorum ayriliriz diye korkuyorum. Onu cok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum