Şimdi merak ettiğim şu. Her zamanki normal yaşantımı devam mı ettirmem lazım yoksa bir tık ağır işleri yapmayıp uzanmam falan mı lazım? Hani eskiler dikkat etmezdi tarlada bahçede çalışırdı ama düşürmezlerdi ya bebek yerleşirse yani. Ben de şimdi psikolojik olarak aceba şunu yapmasam mı falan diyorum
Bu ay ovülasyon testsiz denedik bakalım hayırlısı olsun inşallah....
Çok ağır işler derken neler yapıyordunuz gün içinde . Normal hayatına devam edebilirsin sonuçta o döllenme yerleşme sırasına bile hissedilmiyor genelde ilk adet gecikmesine kadar yatanlar genelde tedavi görenler sanırım
Şimdi merak ettiğim şu. Her zamanki normal yaşantımı devam mı ettirmem lazım yoksa bir tık ağır işleri yapmayıp uzanmam falan mı lazım? Hani eskiler dikkat etmezdi tarlada bahçede çalışırdı ama düşürmezlerdi ya bebek yerleşirse yani. Ben de şimdi psikolojik olarak aceba şunu yapmasam mı falan diyorum
Bu ay ovülasyon testsiz denedik bakalım hayırlısı olsun inşallah....
Böyle şeylere gerek yok zaten döllenip rahime yerleşmesine kadar diğer regl geliyor o zaman da öğreniyorsunuz ve ona göre hareket ediyorsunuz zaten o nedenle şuan hayatınızı kısıtlamaya gerek yok