• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiden sonra

Asburki

Gökkuşağı
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012
42
0
86
Kocaeli
İlişkiden sonra yanma oluyor,sonrasında geciyor.ilişki sırasında acı duymuyorum ama..acaba sürtünmeden dolayımı yoksa bir rahatsızlıgımmı var sizce kızlar?

rahminde iltihap olabilir en son ne zaman bir jinekoloğa göründün canım?smear testi yaptırırsan iyi olur.iltihap olup olmadığı anlaşılır ve antibiyotik tedavisiyle sorunun hallolur.geçmiş olsun :)

geçmiş olsun canım bende aynı şikayetlerle kadın doğum uzmanına gittim rahimde yara olduğunu smear yapılması gerektiğinii söyledi bi an önce git ben öyle yapacağım çünkü geç kalırsan daha çok acı çekersin yanma olur ilişkiye bile girmek istemezsin.

Ben geç kalmayayım o zaman yaa :( inşallah bir şey çıkmaz..bebek olmasını engellermi acaba eğer yara varsa..

merhaba kızlarr bu konu ben ve kardeşim kadar yakın gördüğüm ve aynı zamanda aile dostumuzda olan bir arkdasım için sizden yardım istiyorum.arkadasşm nişanlandı ve nişanlısıyla birlikte olmuşlar nişanlanmadan öncede bırlıkte olmuşlardı ama nedense hiç kan gelmemiş bundan öncede kesinlikle kimseyle bu sekılde bır münasebeti olmadı bundan bende eminim oda defalarca söyluyor zaten.neyse nişanlısı birçok denemelerinden sonra arkadasımn kızlık zarının kanamadığını görünce sorun yaptı ve ayrılık aşamasına geldiler bizim daha önceden bır ilişki yaşamdığına dair bır kanıt yada bununla ılgılı doğru sekilde bu konuyu nişanlısına aktarmamız gerekiyor sanırım ne yapabiliriz? benimde bu konularda bır bılgım yok oyüzdende aklıma siz geldiniz.bize bir yol gösterirseniz eğer çok memnun oluruz.arkadaşımın durumu hiç iyi değil çünkü kızlar çok teşekkür ederim şimdiden=)

Kızlık zarının çeşitleri var herkesinki farklı. Hepsinde kan gelmek durumunda değil,esnek olabiliyor, karşısındaki kişi buna inanmıyorsa sorun edilnecek olay asıl bu. Fakat illa da kanıt diyorsa, kadın hastalıkları ve doğum doktoruna giderse zaten doktor görebiliyor, zarın şeklini ,daha önceden bir şey yaşayıp yaşamadığını vs.

Kızlık zarının çeşitleri var herkesinki farklı. Hepsinde kan gelmek durumunda değil,esnek olabiliyor, karşısındaki kişi buna inanmıyorsa sorun edilnecek olay asıl bu. Fakat illa da kanıt diyorsa, kadın hastalıkları ve doğum doktoruna giderse zaten doktor görebiliyor, zarın şeklini ,daha önceden bir şey yaşayıp yaşamadığını vs.

ya canım evet o zaten başka bı güvensizlik suanda onu bır kenara bıraktık bu durumu ispatladıktan sonra sıra onada gelcek inş.arkadasım çok korkuyo ama canım ya evli değiller ya sorun olursa nasıl derim ne yaparım dıyıp duruyo bende defalarca bırsey olmaz neden olsun saçmalama artık dıyorum ama anlamıyo malsef gerçekten çok kırıldı onuda anlıyorum..bu yazdıklarınızın hepsını okutcam sağolun tekrar..

arkadasin nisanlisini bir jinekolokla gorustursun jinekolok ona herseyi ayrintili anlatir,
sonraki yapacagi ilk iste o adamdan ayrilmak olsun,kizin sozune inanmiyor guvenmiyorsa zaten inceldigi yerden kopsun..:20:

İlişkiden sonra yanma oluyor,sonrasında geciyor.ilişki sırasında acı duymuyorum ama..acaba sürtünmeden dolayımı yoksa bir rahatsızlıgımmı var sizce kızlar?

cnm b senedr evliyim ama ilşkye grme sayımız çok çok azdır.sebebi de benm ilşkileri sürekli yanmalı ve ağrılı yaşıor olmam.her defasnda ağlayp kasılmaktn b hal oluyordum ve başladğmz güzel an mahwolup yarıda kalkıordum.şu an hamileym rutin tetkiklermde idrar yolunda aşırı ilthp çıktı.bu hamilelkle mi başladı yoksa evlendğmden beri vardı ve acı çekior olmama sebep bu muydu şu an bilemıorm ama gebelk sonrası iyi b doktora görünmeyi düşünüorum.....

Back