İlişkiden sonra yanma hissi.

Zb1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2018
12
1
28
Arkadaşlar merhaba.
4 aylık evliyim. Iliskimde hala sorunlar yaşıyorum. Ilk doktora gittigimde pozisyondan dolayı bir sorun oldugunu o yuzden yara oldugunu söyledi. Canim çok yanıyor demiştim. Pozisyonu degistirmemizi ve bir krem önerdi onları denedik ama 4 ay geçmesine rağmen hala canım yanıyor.
Iliskiye girdikten sonra yeniden denemek istedigimizde feci sekilde yanma hissediyorum. Tuvalete gittigimde de yanma hissi devam ediyor. 1 2 gün sonra geçiyor.
Bayağı fazla akıntım var ve esimin dedigine göre normal değilmiş.
Bugün tekrar dr gittim. Giriste bir yara ve enfeksiyon oldugunu antibiyotik ve fitil verdi. Forumlardaki yazilari okudum surekli yanma ve ustune oturamama gibi bahsetmisler. Benim sadece iliskiden sonra yanma hissim oluyor bi gün de tuvaletimi yaparken yanma oluyor sonra geçiyor. Esim artik yoruldugunu soyluyor. Nasil kendi başima halledebilirim acil yardimlariniza ihtiyacim var.

Daha dört ay olmuş neyine yorulmuş Allah aşkına. Bende de yeni çıktı eşim gayet destek oluyo bu durumda ve hiç sorun etmiyor. Fitili kullanacaksın bitince bir adet geçtikten sonra doktora gideceksin geçmemişse donduracaksın. Eşin de bekleyecek yapacak bişey yok. Nikah masasında hastalıkta sağlıkta demedi mi bu adam? Şu kadarcık şeyde hemen bıktıysa işin var senin bunla

Hem sistitin hemde vajinada enfeksiyon var sende.antibiyotigi ve fitili düzenli kullanirsan aşilmayacak seyler deil bunlar.

Yorucu bi surecti gercekten ama haklisin dayanmasi gerekirdi. Sadece antibiyotik ve kremle gecer mi gercekten, kuruluk yok aksina bayagi islaniyorum

Çok geçmiş olsun geçen haftalarda bende yaşadım fitil gerçekten işe yariyor. Bu dönemde ilişki tavsiye etmediler bana ki zaten enfeksiyonu tekrarlıyor mantar oluşumu da oluyor benim ki mantardi şükür yavaş yavaş geçiyor. Esin gerçekten acını farkediyorsa sana kiyamadan birakmasi lazım benim ki 15 gündür yanıma yaklaşmiyor kıyamıyorum sana dio eşinden anlayış iste bu dönemde ( bende evliliğimde 5. Ayimin içindeyim ) temizliğine dikkat et pamuklu çamaşır kullan mümkünse ütüleyerek giy ki mikrobun artmasın. Geçmiş olsun dikkat ederseniz 15 güne bişey iniz kalmaz

Çok tesekkur ederim, benim fitilim 7 gun bu sure zarfinda mi iliskiye girmeyecegiz? Allah size de acil sifalar versin ins

Çok tesekkur ederim, benim fitilim 7 gun bu sure zarfinda mi iliskiye girmeyecegiz? Allah size de acil sifalar versin ins
Dr bişey söylemedi mi ? Zaten fitili gece yatarken koyman gerekiyordur ki zaten onu koyunca içinde ki enfeksiyonu akıntı olarak atıyor ertesi gün
İstersen araştır ama biz ara verdik daha da artmamasi için

Dr 1 hafta dedi ama daha onceden de 1 hafta dediler ara verdik gecmedi o yuzden soruyorum..

Benim de tam tersi eşimde oluyor.Bende o kadar belirti yok ama esime geciyor esimde yanma ve kasık agrisi oluyor.Resmen acıdan kıvranıyor.

Yanma

Yanma bendede oldu , eşinizden size enfeksiyon geçmiş olabilir, yada kendiliğinden oluşmuş da olabilir temizliğe çok çok önem verin temiz olmasına dikkat edin iki tarafın da özel bölgesinin, fitili kullanırken bitene kadar ilişkiye girme ne zaman ki kutu bitti , bir kaç gün bekle yanma devam ederse doktora git ve ilişkiye girme yanman bittiyse doktor da onay verdiyse gir , akintin olabilir ama ilk ilişki esnasında kuruysa yırtılma gibi şeyler de olabilir tahriş olmuş da olabilir kontrolünü ihmal etme

Googleye cinsel ilişki sonrasında yanma erkek yazın ve bir an önce doktora gidin enfeksiyon olabilir yada penis yamuklugu olmuş olabilir kendini zorladiysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…