cnm onun idrar yollarıyla bir alakası yok, ilişki sırasında zorlama oluyorsa yani ıslanma az oldundan dolayı zor ilişkiye giriyorsan tahriş oluyor orası bi süreliğine ,sonra yıkadıktan bisüre sonra geçiyor zaten, bütün olay tahriş olmasında yani, eğer kayganlaştırıcı krem kullanırsan böyle birşey olmaz
evet maalesef herşeyde doktor kadınlarında çilesi bu ama vajinal muayene hiçte sanıldığı gibi korkunç değil bana göre eğlenceli çünkü değişik değişik şeyler görüyorsun ve meraklı meraklı sorup öğreniyorsun hatta bu telaşın doktorunu güldürüyor sende gülüyorsun ve bitiyor.
yani benim doktorum öyle benimle hoş sohbetler ediyor bana fıkra anlatıyor ben halen o ne bu ne durumundayım sen boşver bunları bak şunu da bi dinle derken tamam kalk diyor.
valla ben her zaman erkek doktor taraftarıyım sanırım kadınları daha iyi anlıyorlar.
canım sen bi doktora görünmedin daha dimi ıslaklık olmuyor demişsin evet kuru vajina ilişki esnasında çok can acıtır ama her defasında vajinanda ıslanma olmaması bile senin bir jinekologa gitmeni şart koşuyor canım.
bazen önemsemediğimiz bi bakteri bile vajinanın ilişki esnasında ıslanmamasına sebep oluyormuş kaybedecek birşey yok 1 kereliğine git bitsin bu dertyerimseniben
Arkadaşlar benim eşim üroloji uzmanı, hemen bilgimi paylaşayım ilişkiden sonra vajinada idrar yaparken hissedilen acı yada idrar yapmada zorlanma kesinlikle ama kesinlikle idrar yolları enfeksiyonlarıyla ilgili değil...
Normal şekilde idrar yaparken acı ve yanma varsa idrar yollarıyla ilgili bir sorun var demektir.
Lütfen arkadaşları yönlendirirken, emin olmadığımız konularda yanlış yönlendirmeyelim.
Bunun bir çok sebebi var; darlıkta bunlardan biri. Ama asıl sebep ilişki sırasında istemsiz kasılmalar, vajinanın belli bir oranda ıslanmaması ve ilişkide zorlanmak.
Birde evlilikte yeniyseniz,vajinanız ilişkiye alışana kadar bu sorunu çekersiniz. Ben 4 aylık evliyim, ona rağmen bu sorunu halen yaşıyorum canım...
İlişki sırasında ileri derecede acı hissediyorsanız bu vajina içersindeki bir kistin habercisi olabilir. Eğer bunu her ilişkinizde yaşıyorsanız jinekoloğa görünmenizde fayda var...
Size şunu önerebilirim, ilişki sonrası hemen mümkün olduğunca idrar yapmamaya çalışın. Belli bir zaman aralığından sonra yapmak daha rahatlacaktır.
İlişki sonrası en azından belden aşağısına sıcak suyla duş almanızı önerebilirim. Sıcak su kasları gevşetip bir nebze rahatlatacaktır.
Kuruluk için ise kayganlaştırıcı kullanın en azından belli bir süre. Vajinada kuruluk psikolojikte olabilir. Ama bu uzun süreli devam ederse,bir uzmana görünün derim.
Bunun bir çok sebebi var; darlıkta bunlardan biri. Ama asıl sebep ilişki sırasında istemsiz kasılmalar, 'vajinanın belli bir oranda ıslanmaması' ve ilişkide zorlanmak.
Kuruluk için ise kayganlaştırıcı kullanın en azından belli bir süre. Vajinada kuruluk psikolojikte olabilir. Ama bu uzun süreli devam ederse,bir uzmana görünün derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?