Hayir sert ilişki olmadı ve hala devam ediyor ara araAfedersiniz sert bir ilişki olduysa kanama olabilir
Ben de dusukten sonra pıhtılaşma attım hep ,ilişkide de ağrı oldu vücut zor alışıyorCevap verebilecek kimse yokmu gerçekten
Evet kesinlikle katılıyorum dusukten sonra vücut bi zaman kendine gelemiyor hala hamile mi sanıyor acaba kendiniBen de dusukten sonra pıhtılaşma attım hep ,ilişkide de ağrı oldu vücut zor alışıyor
Tekrar bebeğiniz oldu mu peki ya da düşünüyor musunuzEvet kesinlikle katılıyorum dusukten sonra vücut bi zaman kendine gelemiyor hala hamile mi sanıyor acaba kendini
Yok zaten haziran da düşük yaptım hala kanamam devam ediyor ki kendiliğinden olması mucize biraz şuan hiç bir şey düşünmüyorum bebek filan tedavi vs. Rabbimin vardır bir bildiği bazen akışına bırakmak gerek oni anladım.Tekrar bebeğiniz oldu mu peki ya da düşünüyor musunuz
Pardon çok haklısınız yeni olmuş,benim düştüğüm şubatta olmuştu.Rabbim sağlıklı versin tekrarYok zaten haziran da düşük yaptım hala kanamam devam ediyor ki kendiliğinden olması mucize biraz şuan hiç bir şey düşünmüyorum bebek filan tedavi vs. Rabbimin vardır bir bildiği bazen akışına bırakmak gerek oni anladım.
Senin problemin ne peki neden düşük olduPardon çok haklısınız yeni olmuş,benim düştüğüm şubatta olmuştu.Rabbim sağlıklı versin tekrar
Kendiliğinden dediler 3 aylıktı doktorlara gittim çok şükür bir şeyim çıkmadı.Senin problemin ne peki neden düşük oldu
İyi bari canım allahim tekrar nasip etsin isteyen herkeseKendiliğinden dediler 3 aylıktı doktorlara gittim çok şükür bir şeyim çıkmadı.
Amin güzel kardeşimİyi bari canım allahim tekrar nasip etsin isteyen herkese