Rica ederim, ihmal etmeyin bir bakılsın mutlaka.ilk kez başıma geldi yumurtalık kistim var ondan korkuyorum. teşekkür ederim
İhmal etmeyin, polip gibi bir şey de olabilir. Yumurtlama kanamasına da denk gelmiş olabilir.ADETTEN SONRA 11. GÜN EŞİMLE BİRLİKTE OLDUK İLK KEZ İLİŞKİDEN SONRA ÇOK HAFİF KANAMA OLDU BUGÜNDE KAHVERENGİ AKINTI OLARAK DEVAM EDİYOR AMA ÇOK DEĞİL.. ARADA BİR KASIKLARIM DA AĞRI VAR ..BAŞINA BÖYLE BİR ŞEY GELEN OLDUMU YARDIM EDİN..
bende onu düşündüm acaba yumurtlama dönemim mi değerlendirmeli miyim ne yapacağımı bilmiyorum bebek de istiyoruz 2,5 yıllık evliyiz 2 kez yumurtalık kisti ameliyetı oldum ahhh ahhİhmal etmeyin, polip gibi bir şey de olabilir. Yumurtlama kanamasına da denk gelmiş olabilir.
Bi doktor baksın bence. Canınızı sıkmayın hallolur inş.bende onu düşündüm acaba yumurtlama dönemim mi değerlendirmeli miyim ne yapacağımı bilmiyorum bebek de istiyoruz 2,5 yıllık evliyiz 2 kez yumurtalık kisti ameliyetı oldum ahhh ahh
Bugün gittim canım yumurtalık kistimden kaynaklı. Kist 8 cm olmuş. 3. Kez ameliyat gözüküyor ama bu defa yumurtalık dahil Sağ taraf komple alınacak. Pazartesi başka bir doktor daha görecek bakalımBi doktor baksın bence. Canınızı sıkmayın hallolur inş.
Çok geçmiş olsunBugün gittim canım yumurtalık kistimden kaynaklı. Kist 8 cm olmuş. 3. Kez ameliyat gözüküyor ama bu defa yumurtalık dahil Sağ taraf komple alınacak. Pazartesi başka bir doktor daha görecek bakalım
Çok geçmiş olsunBugün gittim canım yumurtalık kistimden kaynaklı. Kist 8 cm olmuş. 3. Kez ameliyat gözüküyor ama bu defa yumurtalık dahil Sağ taraf komple alınacak. Pazartesi başka bir doktor daha görecek bakalım
Çünkü aynı yumurtalıktan 8 ayda bir aynı büyüklükte kist çıkıyor şuan 8 cm kan testi ve mr verdim kan testi sonucum temiz mr da Pazartesi sonuç için gideceğim doktoruma bakalım ne dicekÇok geçmiş olsun
Kesinlikle bir doktor ile sınırlı kalmayın.
Yumurtalığı neden almak istiyor peki
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun
Kistim var canım benim 8 cm daha öncede vardı zaten ama bu ilk kez başıma geldiMerhaba biraz özel olcak ama eğer ilişki sırasında kaba veya sert davrandıysa eşiniz olabilir benim başıma öyle gelmişti tahriş olabiliyor ondan dedim.. ama bazen kist tarzı şeyler de kanama yapabilir muayene olun mutlaka geciktirmeyin eğer yanma sızlama yoksa kist olabilir
Spiralin varsa oluyor maleseff normal diyor doktorlardaADETTEN SONRA 11. GÜN EŞİMLE BİRLİKTE OLDUK İLK KEZ İLİŞKİDEN SONRA ÇOK HAFİF KANAMA OLDU BUGÜNDE KAHVERENGİ AKINTI OLARAK DEVAM EDİYOR AMA ÇOK DEĞİL.. ARADA BİR KASIKLARIM DA AĞRI VAR ..BAŞINA BÖYLE BİR ŞEY GELEN OLDUMU YARDIM EDİN..
Yok canım maalesef daha bebeğim bile yok.Spiralin varsa oluyor maleseff normal diyor doktorlarda