Böyle bir şey tıbben mümkün değil.Eşim icime degil uzerime bosaldi..hemen kalkip iyice yikadim. 5 gün oldu geciktim. Bugun test aldim negatif çıktı. Adet yada hamileliğine dair belirtim yok. Hamile kalmak istemiyorm. Yeni ameliyat oldum. Bu benm icin cok riskli. Ama olan oldu malesef . Bu sekilde hamile kalan var mi.. yumurtlama günüm adetime bir hafta kala oluyor hep. Birliktelikde bu siralarda oldu. Geç döllenme olasiligi var mi. Cok korkuyorum insallh hamile degilimdir
Insallh oyledir cnmBöyle bir şey tıbben mümkün değil.
Icine degil ama sonucta vajinanin üzerine oldu. Vajinanin uzerinede olsa hamile kalan cok örnek var. Evet kalkip hemen yikadim. Ama simdiye kadar günü gününe adet olan biriyim. Cok nadir gecikmisimdir. Ister istemez insanin icine acaba mi diye bir şüphe giriyor. Umarim dediginiz gibidir de hamile kalmam.içe boşalma olmuyor buna rağmen korkarak hemen yikaniyorsunuz test alıp yapıyorsunuz negatif çıkıyor hala hamilemiyimdir diyorsunuz haşa da siz Meryem Ana falanmisiniz da spermsiz hamile kalmayı bekliyorsunuz
Umarim o ihtimal bnde yoktur.Yumurtlamanız adetinize yakın olduysa ihtimal vardır..
he vajinanın üzerindeyse bilemem ihtimal olabilir ..biraz daha beklemekten başka çareniz yok yüzde beş ihtimal sizi bulmaz umarimIcine degil ama sonucta vajinanin üzerine oldu. Vajinanin uzerinede olsa hamile kalan cok örnek var. Evet kalkip hemen yikadim. Ama simdiye kadar günü gününe adet olan biriyim. Cok nadir gecikmisimdir. Ister istemez insanin icine acaba mi diye bir şüphe giriyor. Umarim dediginiz gibidir de hamile kalmam.
Insallh insallh. Teskkrlerhe vajinanın üzerindeyse bilemem ihtimal olabilir ..biraz daha beklemekten başka çareniz yok yüzde beş ihtimal sizi bulmaz umarim
Umarım. Gebelik istemiyorsanız ek korunma yöntemi de belirleyinUmarim o ihtimal bnde yoktur.
Bundan sonra akillandim korunmadan iliski yasamam birdaha. TeskkurlerUmarım. Gebelik istemiyorsanız ek korunma yöntemi de belirleyin
Korkmayın ben şu güne kadar öyle hiç hamile kalmadım ama bazı kişiler kolay hamile kalabiliyormuş spermlerin içeri hızlı girme ihtimali var ben de hemen silerim hemen duş almadığım zamanlar oluyor bence korkmayın bi tatmin edici korunma yöntemi de yok ki al birini vur ötekineIcine degil ama sonucta vajinanin üzerine oldu. Vajinanin uzerinede olsa hamile kalan cok örnek var. Evet kalkip hemen yikadim. Ama simdiye kadar günü gününe adet olan biriyim. Cok nadir gecikmisimdir. Ister istemez insanin icine acaba mi diye bir şüphe giriyor. Umarim dediginiz gibidir de hamile kalmam.
Insallh öyledir cnm. Cok sagolKorkmayın ben şu güne kadar öyle hiç hamile kalmadım ama bazı kişiler kolay hamile kalabiliyormuş spermlerin içeri hızlı girme ihtimali var ben de hemen silerim hemen duş almadığım zamanlar oluyor bence korkmayın bi tatmin edici korunma yöntemi de yok ki al birini vur ötekine
Hic sabahin 6sinda boyle kahkaha atmamistim, tovbe estagfurullahiçe boşalma olmuyor buna rağmen korkarak hemen yikaniyorsunuz test alıp yapıyorsunuz negatif çıkıyor hala hamilemiyimdir diyorsunuz haşa da siz Meryem Ana falanmisiniz da spermsiz hamile kalmayı bekliyorsunuz
Kalmazsin korkma, dedigin sekilde sartlarda cok zor.biz ustune degil dibine ,hemen kalkip yikamayi birak Sabaha kadar amuda kalkip,yumurtayi catlatip saati saatine ugrasiyoruz da olmuyo.Icine degil ama sonucta vajinanin üzerine oldu. Vajinanin uzerinede olsa hamile kalan cok örnek var. Evet kalkip hemen yikadim. Ama simdiye kadar günü gününe adet olan biriyim. Cok nadir gecikmisimdir. Ister istemez insanin icine acaba mi diye bir şüphe giriyor. Umarim dediginiz gibidir de hamile kalmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?