• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iliskiden sonra gelen kan

oglumbenimherseyim

Baslangic kilosu 79 ilk hedef 75 guncel 77.7
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2009
573
543
103
Arkadaslar 1yillik evliyim esimle daha once dogun kotrol hapiyla korunuyoruk 3 4 ay sonra kilo aldirdirgi icin biraktim ve prezarvatifle korunmaya basladik bu ay korunmayi birakmaya karar verdik ve adetimin bittigi gun temizlendim gece iliskiye girdik iliskiden yarin saat sonra tuvalete ciktigimda acik renkli bir kan aktigini gordum cok az akti gecer sandim ama gecmedi bir gundur pede bulasmiyor sadece tuvalete ciktigimda peceteye bulasiyor daha once hic boyle olmamisti kotu bir duruma isaretmidir boyle olan varmi hic aranizda

Son düzenleme:
Adetten sonra iliskiye girip hamile kalanlarda varmis benimde hamile olma ihtimalim varmi oyle bisey olsa hemen iliskiden sonra gelir mi kan

Arkadaslar benimki gibi bir durumla kardilasan varmi doktora gidicem ama kucuk bir ildeyim bugu kadin dogum doktorunun ameliyat gunuymus o yuzden doktorada gidemiyorum

Arkadaslar benimki gibi bir durumla kardilasan varmi doktora gidicem ama kucuk bir ildeyim bugu kadin dogum doktorunun ameliyat gunuymus o yuzden doktorada gidemiyorum

Canım adetin yeni bittiği icin de olabilir. Rahim ağzı iltihabı veya vajinal enfeksiyonlar da olabilir. Ihmal etme cunku enfeksiyonlar bebeğin olmasını engelliyor. Eğer bir enfeksiyon varsa antibiyotik verir Dr en fazla 1 ayda kurtulursun sonraki ay da Allah'ın izniyle gebe kalabilirsin. Ama ihmal edersen daha uzun sürebilir.
Adetten hemen sonra gebe kalınabilir evet ama dusuk ihtimalle. Bu zaten iliskiden sonra pembe akinti gelmesine sebep olmaz. Ancak 1-2 hafta sonra yerlesme kanamasi olabilir o zaman olsa tamam derim ama gebelik varsa bile ondan dolayı degil bu akıntın.
Ben yasadım aynı şeyi ama iltihap enfeksiyon fln çıkmadı. Zorunlu kürtajım olmuştu iyileşme aşamasında diye ona bağladık bu durumu ama sen ihmal etme devam ederse hemen git bi uzmana. Allah gönlüne gore versin canım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back