Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen eğer korunup hamile kalmak istemiyorsanız. Ertesi günü hapı alın ama onunda baya yan etkileri varmış sanırım arkadaşlarım kullandı baya çarptıMerhaba kızlar ilişkiden sonra doğum kontrol hapı almak etkili olur mu acaba ? Araştırmaya çalıştım ama sürekli ertesi gün hapıyla ilgili şeyler çıktı önüme. Bı bilgisi olan aydınlatabilir mi lütfenn
Tebrikler hamilesiniz :)Ya gerçekten pek bilgim yok normal doğum kontrol hapı içtim bı kaç saat sonra etkili olur mu ki :/
OlmazYa gerçekten pek bilgim yok normal doğum kontrol hapı içtim bı kaç saat sonra etkili olur mu ki :/
Dalga geçiyorsunuz di mi?Ya gerçekten pek bilgim yok normal doğum kontrol hapı içtim bı kaç saat sonra etkili olur mu ki :/
hadi hayırlı olsun bir avazda inşallahYa gerçekten pek bilgim yok normal doğum kontrol hapı içtim bı kaç saat sonra etkili olur mu ki :/
Olmaz tabiki , olsaydı hepimiz öyle kullanırdık , niye hergün içelim hergün sevişiyormuş gibi .Ya gerçekten pek bilgim yok normal doğum kontrol hapı içtim bı kaç saat sonra etkili olur mu ki :/
Ya gerçekten pek bilgim yoknormal doğum kontrol hapı içtim bı kaç saat sonra etkili olur mu ki :/
Tebrikler hamilesiniz :)
hahaha aradigimiz yorum bulunduAslında ilişkiden sonra kondom kullansanız kesin çözüm olurdu.
Sizce bu soruda bir mantık hatası yok mu ♀Merhaba kızlar ilişkiden sonra doğum kontrol hapı almak etkili olur mu acaba ? Araştırmaya çalıştım ama sürekli ertesi gün hapıyla ilgili şeyler çıktı önüme. Bı bilgisi olan aydınlatabilir mi lütfenn