ilişkiden önce ıslanamama ve ilişki sonrası yanma

aitheros

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
İstanbul
merhaba bayanlar bu konuda bir çoğunuz benimle aynı durumdasınızdır die düşünüyorum ve bunları önlemek için neler yaptığınız konusunda yardım sitiyorum

benim sorunum ilişkiden önce yeterince ıslanamama ön sevişmede herşey apıyoruz ama ben ıslanamıyorum ıslansam bile hemen kuruyorum sonrasında tabiki dehşet bir yanma

iki gün önce gene ilşki yaşadık yeteli ıslanmada oldu ama sonrasında tuvalete gidince idrarımı yaparken çok kötü bir ağrı oluştu

daha önce doktora gittiğimde yanma için fitil ve krem verdi bunları kullandğımda geçti mantar başlangıcı olabilir dedi labrotuar sonuçlarım temiz çıktı şimdi neden bu şekilde bir ağrım var

İlişki öncesine yeterli zaman ayrılıyorsa ve buna rağmen olmuyorsa..
Hımmmm:44:
Sanırım kayganlaştırıcı kremlerden yardım almalısınız

Yeterli zaman ayıılıyo bazen ayırmıyoruz ama ıslanma olduğunda da ilişki sonrası yanma oluyor ve boşalamıyorum benn doktora gittim kendini sıkıyorsun dedi:17:

4 yıldır birlikte oluyoruz daha öncede böyle olmazdı 2 kere idrar yolu enfeksiyonu kapmıştım son 1 ayda böyle oldum

4 yıldır birlikte oluyoruz daha öncede böyle olmazdı 2 kere idrar yolu enfeksiyonu kapmıştım son 1 ayda böyle oldum

mantar vucudun zayıf düştüğünde sık sık nükseder ve ilişkide kuruluk ve sonrasında idrar yaparken müthiş yanma yapar çünkü kuru halde sürtünmeden dolayı tatlım bi r doktorla sınırlı kalma her doktor her konuda uzman olamıyo malesef bu konuda bi kadın hastalıkları uzmanına gitsen iyi olur bü şekilde eziyetten başka bişe anlamazsın ama vucut yagları kayganlaştırıcı falan faydası tabiki olur

Çekiniyor olabilir misin? :)
Kayganlaştırıcı krem vs. deneyin.

kayganlaştırıcılar da işe yaramıyor..ben ok aldım daha çok yanma yapıyor..eğer sürekli kafana taktığın bir şey varsa kendini veremezsin..çünkü insanın kafası boş olması lazım benimde çok oluyordu.ama bende polikistik over var hormonları bouyor kuruluk yapıyor..adetlerin düzenlimi..bir uzman başvur bence kuruluğun birden fazla nedeni olabiliyor çünkü.

tam da konusu...
ben de bir süredir aynı sorunu yaşıyorum ama farklı biçimde.
bende sulanma problemi yok şükür (arkadaşım allah çözüm versin sana da ) ama yanma var. daha önce yoktu. doktora gittim 2 fitil verdi. kullandım bitti. geçer gibi oldu sonra tekrar. bir de kanama oluyor azar azar da olsa... noldu da böyle oldu hiç anlamadım ilaç da işe yaramadı... bakalım yarın smear testi sonucu çıkacak. hiç kanama problemi olan var mı? veya bu konuda istanbulda uzman tanıyan ?

canım benımde aynı problemım var ıslanma sorunum yok ama yanma ve kanama oluyor testının sonucu ne cıktı acaba doktora bende gıdıcem fakat cekınıorum bana bılgı verırsen sevınırım yanı korkulacak bıseymı onu merak ediyorum...

genelde bu sorunu bende yaşıyorum, ama bebeyağı sürüyorum ve kayganlaştırıo.
eğer sürmezsem ilişkiden sonra tuvaletimi yaparken feci bi ağrı hissediorum.

kuruluk bende de var ama yanma yok mantar olduğum zaman çok yanıyor bende mantar varken ilişkiye girmiyorum ama kuruluğun çaresini bilmiyorum bizde ön sevişmeye yeteri kadar zaman ayırıyoruz ama bir türlü ıslanamıyorum

canım depresyon ilacı kullanıyor musun ?
bu tür ilaçlar bazı bünyelerde kurumaya yol açıyor
bende olduğu gibi ...
sürekli gynoflor fitil kullanıyorum.

depresyon ilacı kullanmıyorum ama bu sorunum hala devam ediyor benim arkadaşlar mantar başlangıcı die aldığım krem ve fitil var onları kullanıyorum ozaman bişey olmuyo bazı zamanlarda normal zamanlarda yani tuvalete gidince gene yanıyor gibi oluyo acaba ben çok takıntımı yaptım diye düşünüyorum insanın cinsel hayatı sekteye iriyor bu yüzden ya

kayganlaştırıcı kullanmadım hiç

eşimle 5 yıldır evliyiz ve 3 yaşında bir oğlum var ben ilk tanıştığımızdan beri çok ateşli bir kadın değildimn hala da bana göre aynı tazrda devam ediyorum yani değişmedim ve tenime ilk ve tek dokunan kişi de eşim ama eşim ilk başlarda evliliğin ilk 3 ayı faslan benim bu halimi sorun etmiyordu ve ben ortalama haftada 2 defa sevişmeyi yeterli görüyorum zaten işim gereği nöbetli çalıştığımdan yorgun oluyorum neyse zamanla artık sadece cumartesi günleri sevişir olduk oğlumda cok zor büyüdü ve beni cok yordu sorun şu ki beni bu şekilde tanıyan ve kabullenen eşim artık tam bir azgın tekeye dönüştü ve şikayet ediyor sen soğuksun beni opmüyorsun hep altta sabit duruyorsun 30lu yaşlarda emekliler gibi haftada 1 sevişiyoruz hmen boşalmammı istemen beni kötü hisettiriyor gibi bir sürü şikayet ama bu zamana kadar aklı neredeydi nedne şikayet etmiyordu bence bir başka kadınla ki bunu kabul etmiyor birlikte oldu ve onda yaşadıklarını benden bekliyor benimse içimden gercekten bu zamana kadar hiç çılgınca sevişmek filmlerdeki gibi parçalamak gelmedi eşim istemese haftada bir de yapmam hiç hevesim yok sizce sorun bende mi. ıslanmam bile olmuyor boşalmak bir yana içimden gelmiyor eşimse öpmeeik yerimi bırakmıyor bense dudak dışında opmeyi ve opülmeyi sevmiyorumn

bendede kuruma yok sadece ilişki sonrasi şiddetli kasik agrisi vardi doktora bunu soyledim rahmimim intihapli oldugunu soyledi bana onun için miş fitil verdi sonra olmadi doktora 1 2 ay once gittim suan agrim yok

Back