İlişkiden korkuyorum

Öncelikle bunu görev olarak görmeyin ikinizde. Esinin anlayisli olmasi cok guzel. Benimki de öyleydi. Yoksa daha zor olurdu.
Akışına bırakın, bugün deniycez demeyin. Bir gününüzü gezerek, eglenerek gecirin. Aralarda ufak öpücükler olsun. Aksam yanyana durmaya çalışın, guzel bir film izleyin. Uzun bir on sevişme olsun. Yapacaginiz zaman da, sen ust te ol, esin sana destek olsun ama bir sey yapmasın. Kontrol sende olsun. Zorlamadan zevk aldikca ittir. O gun tamamen girmek zorunda degil. En azindan alissin vücudun. Bi kac gun böyle deneyin. Sonra kendiliginden tamamen ittireceksin zaten 🙈 cok utandim. Biz bi kac gun böyle ugrasmistik. Esim ne zaman ustte olsa, ben o kadar kastım. Ama kontrol bendeyken daha rahattim🙈 kusura bakmayin kizlar. O ara psikolojimiz alt usttu. O yuzden kimse yasasin istemem❤
Biz akışına biraktikca etrafımızdaki kişiler ne yaptınız olmadimi daha inanın görev haline getirdik bazen diyorum neden evlendim diye bu sitresten dolayı evliliğimi yasayamiyorum

Kızlar yapamadık ben çok kasıyorum bildiğin kitleniyorum bacaklarimi acamiyorum korkudan izmir de oturuyorum tanıdığınız iyi bir doktor var mi
Yok canım brn farklı bi şehirdeyim. Jinekolog bul ozele git güzelce anlat hrr şeyi İnternetten bak bi. Belki psikologa yönlendirir. Ah oyle kızıyorumki bu yeni evlenecek olanlara zor diyenlere

Bu korkuyu çok anlamsız buluyorum.
Oradan kocaman bebek çıkıyor farkındasınız değil mi?
Sevdiğiniz adamla bir bütün olmanız için hiç bir engeliniz yok kendi kendinize
engel koyuyorsunuz.
Hem de çevrenizdekilerin saçmalıkları yüzünden..

Kendinizi tamamen bırakmanız yetecek.
Rahatlatıcı müzik eşliğinde deneyin isterseniz.

Biz akışına biraktikca etrafımızdaki kişiler ne yaptınız olmadimi daha inanın görev haline getirdik bazen diyorum neden evlendim diye bu sitresten dolayı evliliğimi yasayamiyorum
Bunu kim neden biliyor ki :KK57: onlara neee:KK57:oldu deyip gecin yoksa baski kurarlar

engel koyuyorsunuz.

Çok denedik bugün 8inci günü evliliğimin olmuyor çok kasılıyorum kitleniyorum resmen

engel koyuyorsunuz.

Insanlar bunu isteyerek yapmiyor, yorumunuzu cok yanlis buldum. Bizde 2 ay kadar yapamadik ama sorun bizde degil, bize kucukken zor cok acıyor diyenlerde.
Kimse istemez böyle bi olayi, yargilamayin lutfen. Yasamadan bilemezsiniz

Görümcem yaaa eşimde saf herşeyi söylüyor birşeyler uyduramiyor
Benim esimde akıl almak icin kvdeme soylemisti. Yapmadan göndermem falan dedi. O zaman daha kötü olmustum. Oldu dedik geldik evimize. Denemedigimiz yol kalmadi, doktorlara da danıştık. En sonunda yine kendimiz çözdük.

Kimseye açıklama yapmak zorunda degilsiniz. Bunlari bilmelerine gerek yok. Iki gun sonra burdan da vurabilirler, kullanabilirler. Oldu deyip gecin

Insanlar bunu isteyerek yapmiyor, yorumunuzu cok yanlis buldum. Bizde 2 ay kadar yapamadik ama sorun bizde degil, bize kucukken zor cok acıyor diyenlerde.
Kimse istemez böyle bi olayi, yargilamayin lutfen. Yasamadan bilemezsiniz

Ben yargılamak için yazmadım ki..
Etrafta saçmalayan insanlar hep olur.
Mantığımızla saçmalıkları reddetmeliyiz.
Bu bizim elimizde olan bir şey..

Benim esimde akıl almak icin kvdeme soylemisti. Yapmadan göndermem falan dedi. O zaman daha kötü olmustum. Oldu dedik geldik evimize. Denemedigimiz yol kalmadi, doktorlara da danıştık. En sonunda yine kendimiz çözdük.

Kimseye açıklama yapmak zorunda degilsiniz. Bunlari bilmelerine gerek yok. Iki gun sonra burdan da vurabilirler, kullanabilirler. Oldu deyip gecin
Aynen oyle

Çok denedik bugün 8inci günü evliliğimin olmuyor çok kasılıyorum kitleniyorum resmen

Aceleniz yok, birilerine hesap vermek için kendinizi zorlamayın.
Sadece bilin ki etrafınız çok yanlış yönlendiriyor sizi.
Dikkate almayın.
Söylenenleri tamamen unutun çünkü yalan..
Özenli bir sevişme ile, hünerli bir erkek sayesinde kolaylıkla yaşanıyor bu.
Zorlananlar karşılıklı olarak zorlaştırmıştır her şeyi.
Ya kadın kafasında büyütmüştür.
Ya erkek beceriksizce girişmiştir.

Back