İlişkiden korkuyorum

bak buraya yazıyorum. şimdi sen korktuğunu söylüyorsun ya altı ay sonra fukara eşini köşeye sıkıştırıp muradını alırsın adeta daha yokmu duye

Yapamadık yarına kaldı
Tü sana kendimi gördüm sende elimi yüzüme kapayıp aglıodum ben istemiom evlilik ben bunu istemiom olmadan olmazmı diodum olmaz diodu eşimde ama cok bekledi garibim yazık. Çıkarma bişeyini işte sende allahın emri yani. Bak ben cocuk istiyorum doktorlar alttan ultrason aletini sokup sokup cıkarıo görmeyen doktor kalmadı düşün yani hiçte acımıo.

Hele bir olsunda allah büyük ama ben halen kasılıyorum huylaniyorum allah yardımcım olsun valla eşim sabırlı insan
Huylanma ya. Kadınlıgından şüphe edecem ha. Ayaga kalk bi kocanla ayakta seviş biraz birbirinize degin tobe tobe anlattırma herşeyi. Canın da mı istemio kız bak ben senin kadar değildim giriş gelişme güzeldi sonuç yoktu.

İğne mi çok güldüm kız bu o kadar korkunç bir şey olsaydı millet evlenmeden çatır çatır sevişmezdi demek ki eğlenceli bir aktivite

Hele bir olsunda allah büyük ama ben halen kasılıyorum huylaniyorum allah yardımcım olsun valla eşim sabırlı insan
Canim kendini kasma şartlandırma. Mucuklardan sonra işi kolaylaştırmak icin sen üstte ol o zaman kolay olur . Hadi kolay gelsin

sonuç nasıl yoktu

Bizde de giriş gelişme güzel ama sonuç olmuyor kastigim için

Öncelikle bunu görev olarak görmeyin ikinizde. Esinin anlayisli olmasi cok guzel. Benimki de öyleydi. Yoksa daha zor olurdu.
Akışına bırakın, bugün deniycez demeyin. Bir gününüzü gezerek, eglenerek gecirin. Aralarda ufak öpücükler olsun. Aksam yanyana durmaya çalışın, guzel bir film izleyin. Uzun bir on sevişme olsun. Yapacaginiz zaman da, sen ust te ol, esin sana destek olsun ama bir sey yapmasın. Kontrol sende olsun. Zorlamadan zevk aldikca ittir. O gun tamamen girmek zorunda degil. En azindan alissin vücudun. Bi kac gun böyle deneyin. Sonra kendiliginden tamamen ittireceksin zaten cok utandim. Biz bi kac gun böyle ugrasmistik. Esim ne zaman ustte olsa, ben o kadar kastım. Ama kontrol bendeyken daha rahattim kusura bakmayin kizlar. O ara psikolojimiz alt usttu. O yuzden kimse yasasin istemem❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…