Hani naptınİnşallah o günlerde olur bir atlatalimda bu anları
bak buraya yazıyorum. şimdi sen korktuğunu söylüyorsun ya altı ay sonra fukara eşini köşeye sıkıştırıp muradını alırsın adeta daha yokmu duyeKızlar bugün evliliğimin 5. Günü ben korkudan ilişkiye giremiyorum daha ilişkiye girmeden kasıliyorum eşim çok anlayışlı sonra yaparız deyip moral veriyor bana birde huylaniyorum ordan bana yardım edebilirmisiniz nasıl yencem korkumu.
Tü sanaYapamadık yarına kaldı
Hele bir olsunda allah büyük ama ben halen kasılıyorum huylaniyorum allah yardımcım olsun valla eşim sabırlı insanbak buraya yazıyorum. şimdi sen korktuğunu söylüyorsun ya altı ay sonra fukara eşini köşeye sıkıştırıp muradını alırsın adeta daha yokmu duye
şanslısın esin konusunda sabırlı olduğu için..çünkü dayak yiyen var bu ülkede ilk gecedeHele bir olsunda allah büyük ama ben halen kasılıyorum huylaniyorum allah yardımcım olsun valla eşim sabırlı insan
Huylanma ya. Kadınlıgından şüphe edecem ha. Ayaga kalk bi kocanla ayakta seviş biraz birbirinize degin tobe tobe anlattırma herşeyi. Canın da mı istemio kız bak ben senin kadar değildim giriş gelişme güzeldi sonuç yoktu.Hele bir olsunda allah büyük ama ben halen kasılıyorum huylaniyorum allah yardımcım olsun valla eşim sabırlı insan
İğne mi çok güldüm kızKorkmalisin diyerek sacmalamislar korkulacak bişey değil canım
İnsan iğne ucu girerken bile korkuyor tene battığında
Tabi iğne ile kıyaslanamaz ama
Kendini kasmaman lazım sadece
Kendini sıkıca oradaki kaslar da kasılıyor o yüzden acı hissediyorsun
.zaten rahat bıraktığında hiç mi hiç acı hissetmeye çeksin
Canim kendini kasma şartlandırma. Mucuklardan sonra işi kolaylaştırmak icin sen üstte olHele bir olsunda allah büyük ama ben halen kasılıyorum huylaniyorum allah yardımcım olsun valla eşim sabırlı insan
Huylanma ya. Kadınlıgından şüphe edecem ha. Ayaga kalk bi kocanla ayakta seviş biraz birbirinize degin tobe tobe anlattırma herşeyi. Canın da mı istemio kız bak ben senin kadar değildim giriş gelişme güzeldi sonuç yoktu.
Yazmıştım ya üstre de okumadınız sanırım bizde de biraz gec olmuştu ben cok korkmuştum bu yani sonuçsonuç nasıl yoktu
kacirmisimYazmıştım ya üstre de okumadınız sanırım bizde de biraz gec olmuştu ben cok korkmuştum bu yani sonuç
Ozelden neden bişey mi soracaksınkacirmisimbana özelden yazabilirmisin misafirler var da
aynen canimOzelden neden bişey mi soracaksın
Kızlar yapamadık ben çok kasıyorum bildiğin kitleniyorum bacaklarimi acamiyorum korkudan izmir de oturuyorum tanıdığınız iyi bir doktor var miHani naptın
Bizde de giriş gelişme güzel ama sonuç olmuyor kastigim içinHuylanma ya. Kadınlıgından şüphe edecem ha. Ayaga kalk bi kocanla ayakta seviş biraz birbirinize degin tobe tobe anlattırma herşeyi. Canın da mı istemio kız bak ben senin kadar değildim giriş gelişme güzeldi sonuç yoktu.
Iste bunu demeYapamadık yarına kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?