Arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla an hemen hemen hepsinin sıkıntılı geçmiş üstüne başa başa korkmalısı dediler haliyle tabi etkileniyor insanDokunmalar önemli.Olacak mı yapabilecek miyiz diye kaygı duymayın.Kafanızı boşaltın.Spontane olsun hatta mümkünse.Hazırlık yaparsanız ya olmazsa diye kaygılar da baş gösterir haliyle.Akışına bırakın kendinizi.Cinsellikle ilgili yeterince bilgi edindiniz mi?
Saçmalamışlar.Bu tip insanlarla bu konuları konuşmamalısın bence.Arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla an hemen hemen hepsinin sıkıntılı geçmiş üstüne başa başa korkmalısı dediler haliyle tabi etkileniyor insan
Korkmalisin diyerek sacmalamislar korkulacak bişey değil canımArkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla an hemen hemen hepsinin sıkıntılı geçmiş üstüne başa başa korkmalısı dediler haliyle tabi etkileniyor insan
pKorkmalisin diyerek sacmalamislar korkulacak bişey değil canım
İnsan iğne ucu girerken bile korkuyor tene battığında
Tabi iğne ile kıyaslanamaz ama
Kendini kasmaman lazım sadece
Kendini sıkıca oradaki kaslar da kasılıyor o yüzden acı hissediyorsun
.zaten rahat bıraktığında hiç mi hiç acı hissetmeye çeksin
Çok teşekkür ediyorum ALLAH razı olsunKorkma canım. Hiçbişey yok bende 1 hafta zırıl zırıl agladım millete sordum sordum herkes efsaneler anlatmış.o esna da Nefesini dışarı ver oyle daha kolay olur. İlk aşamayı aşınca sonra sen de istersin. İlla olacak olacak değil onu kafandan at o şekilde gir yataga. Allah hayırlı mubarek etsin evliliğinizi Allah utandırmasın.
Kendini cesaretlendir acisa idi kimse zorlamazdi herkes yapıyor ben nasıl yapamayacağım diye düşün bende 1.5 ay yaşadım bunuHepinize çok teşekkür ediyorum uygulayacam bunlari ALLAH razı olsun hepinizden
BACAKLARINI AÇ DİZLERNDEN KIR VE KENDNE DOĞRU ÇEK EŞİN GİRERKEN HAFİF IKIN CANM HEPİMZ YAPIYORSAK Bİ SORUN YOKTUR DİMİ ? =)) BAŞARILARHepinize çok teşekkür ediyorum uygulayacam bunlari ALLAH razı olsun hepinizden
Eşim bana şey demişti bende seni gözü acık biri sanardım sen saftirikmişsin ya demişti. Nasıl bilmezsin cin gibisin demişti. Araştırmadınmı hiç flan. Bende arkadaşlara sordum demiştim iyi halt yedin demişti. Hala güler geceleri bazen bana neydin ne oldun bee derKendini cesaretlendir acisa idi kimse zorlamazdi herkes yapıyor ben nasıl yapamayacağım diye düşün bende 1.5 ay yaşadım bunu
Olay ilk defa başından sonuna kadar sürüldüğünde bu muymus demiştim
Aynen bende öyle ydimEşim bana şey demişti bende seni gözü acık biri sanardım sen saftirikmişsin ya demişti. Nasıl bilmezsin cin gibisin demişti. Araştırmadınmı hiç flan. Bende arkadaşlara sordum demiştim iyi halt yedin demişti. Hala güler geceleri bazen bana neydin ne oldun bee der
Olur olur. Sonra da zaptolmazsınValla kızlar cesaret verdiniz bana inşallah başarabiliriz olunca buraya yazarım.
İnşallah o günlerde olur bir atlatalimda bu anlarıOlur olur. Sonra da zaptolmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?