İlişkiden korkuyorum

esila3441

BEYBİSİ
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2016
112
25
48
Kızlar bugün evliliğimin 5. Günü ben korkudan ilişkiye giremiyorum daha ilişkiye girmeden kasıliyorum eşim çok anlayışlı sonra yaparız deyip moral veriyor bana birde huylaniyorum ordan bana yardım edebilirmisiniz nasıl yencem korkumu.

Korkma canım kasma kendini eşin ön sevişmeyi bayağı uzatıp seni hazırlasın bide kayganlaştırıcı kullanabilirsiniz bende cok korkmuştum oysaki korkulacak hiçbişey yokmus

Dokunmalar önemli.Olacak mı yapabilecek miyiz diye kaygı duymayın.Kafanızı boşaltın.Spontane olsun hatta mümkünse.Hazırlık yaparsanız ya olmazsa diye kaygılar da baş gösterir haliyle.Akışına bırakın kendinizi.Cinsellikle ilgili yeterince bilgi edindiniz mi?

Dokunmalar önemli.Olacak mı yapabilecek miyiz diye kaygı duymayın.Kafanızı boşaltın.Spontane olsun hatta mümkünse.Hazırlık yaparsanız ya olmazsa diye kaygılar da baş gösterir haliyle.Akışına bırakın kendinizi.Cinsellikle ilgili yeterince bilgi edindiniz mi?
Arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla an hemen hemen hepsinin sıkıntılı geçmiş üstüne başa başa korkmalısı dediler haliyle tabi etkileniyor insan

Arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla an hemen hemen hepsinin sıkıntılı geçmiş üstüne başa başa korkmalısı dediler haliyle tabi etkileniyor insan
Korkmalisin diyerek sacmalamislar korkulacak bişey değil canım

İnsan iğne ucu girerken bile korkuyor tene battığında

Tabi iğne ile kıyaslanamaz ama :D

Kendini kasmaman lazım sadece

Kendini sıkıca oradaki kaslar da kasılıyor o yüzden acı hissediyorsun
.zaten rahat bıraktığında hiç mi hiç acı hissetmeye çeksin :ıslık:

Korkma canım. Hiçbişey yok bende 1 hafta zırıl zırıl agladım millete sordum sordum herkes efsaneler anlatmış.o esna da Nefesini dışarı ver oyle daha kolay olur. İlk aşamayı aşınca sonra sen de istersin. İlla olacak olacak değil onu kafandan at o şekilde gir yataga. Allah hayırlı mubarek etsin evliliğinizi Allah utandırmasın. 💕

Korkmalisin diyerek sacmalamislar korkulacak bişey değil canım

İnsan iğne ucu girerken bile korkuyor tene battığında

Tabi iğne ile kıyaslanamaz ama :KK70:

Kendini kasmaman lazım sadece

Kendini sıkıca oradaki kaslar da kasılıyor o yüzden acı hissediyorsun
.zaten rahat bıraktığında hiç mi hiç acı hissetmeye çeksin :ıslık:
p
Korkma canım. Hiçbişey yok bende 1 hafta zırıl zırıl agladım millete sordum sordum herkes efsaneler anlatmış.o esna da Nefesini dışarı ver oyle daha kolay olur. İlk aşamayı aşınca sonra sen de istersin. İlla olacak olacak değil onu kafandan at o şekilde gir yataga. Allah hayırlı mubarek etsin evliliğinizi Allah utandırmasın. 💕
Çok teşekkür ediyorum ALLAH razı olsun

Hepinize çok teşekkür ediyorum uygulayacam bunlari ALLAH razı olsun hepinizden
Kendini cesaretlendir acisa idi kimse zorlamazdi herkes yapıyor ben nasıl yapamayacağım diye düşün bende 1.5 ay yaşadım bunu :olamaz:

Olay ilk defa başından sonuna kadar sürüldüğünde bu muymus demiştim :halay:

Korkacak hiçbir şey yok merak etme canım kendini rahat bırak çok normal bir şey bu evlilikte sağlıklı cinsellikte çok önemli kendini hazırla biraz açık olacak ama sana yardım edebilmek için yazmak zorundayım ben de öyleydim evliliğimin ilk zamanları korkardım eşimi iterdim kendimi kasar bacaklarımı kapatırdım iziin vermezdim sonra vazgeçtik ben alışana kadar keyfini çıkaralım dedik ön sevişmeyle zevk almaya baktık sonra ben hazır olunca eşim kayganlaştırıcı yardımıyla parmağıyla girdi içime yavaş yavaş bir iki kere böyle yaptık beni alıştırdı sonrada hiç sorun kalmadı normal ilişkiye girdik sıfır acıyla. Sana verebileceğim tavsiye bu dene derim. Bir de oradan huylanıyorum demişsin ilk zamanlar çok normal zamanla ilişkiye gire gire alışıyorsun hiç merak etme çok normal geliyor. Cinsel ilişkide her şey senin elinde sana göre şekillenir kolay gelsin 😊

Kendini cesaretlendir acisa idi kimse zorlamazdi herkes yapıyor ben nasıl yapamayacağım diye düşün bende 1.5 ay yaşadım bunu :olamaz:

Olay ilk defa başından sonuna kadar sürüldüğünde bu muymus demiştim :halay:
Eşim bana şey demişti bende seni gözü acık biri sanardım sen saftirikmişsin ya demişti. Nasıl bilmezsin cin gibisin demişti. Araştırmadınmı hiç flan. Bende arkadaşlara sordum demiştim iyi halt yedin demişti. Hala güler geceleri bazen bana neydin ne oldun bee der 😎😂

Eşim bana şey demişti bende seni gözü acık biri sanardım sen saftirikmişsin ya demişti. Nasıl bilmezsin cin gibisin demişti. Araştırmadınmı hiç flan. Bende arkadaşlara sordum demiştim iyi halt yedin demişti. Hala güler geceleri bazen bana neydin ne oldun bee der 😎😂
Aynen bende öyle ydim 😂

Evli değilim ama olmayan korku bende de oluştu. Şu an evliliğe doğru giden bir ilişkim var bazen korkuyorum ben de evlenmekten bu yüzden :olamaz:

Açıkçası bilgisiz insanlardan uzak durun. Bende de olmayan korkum, burada bir defasında okuduğum şeyle oluştu. Durduk yere. Hep bizi etkiliyor böyle okuduklarımız falan. :kızgın: Uzak durun o yazılardan. Özellikle google’da aratınca forum ve soru sitelerinden uzak durun.

Ben de evlenmeden önce şu an korkumu yenmek istiyorum en azından zihinsel ve bilinç olarak.

Canım merhaba Allah mesut etsin insallah :) inşallah yenersin korkunu. İnan bana sevdıgın adamla bir olmak o kadar guzel bır duygu ki. Önce kendınj sonra esını düşün ben bebe yagı kullanmıştım alerjın yoksa onu kullan derim kayganlaştırıcılar cabuk kuruyor sonrada tam gırerken derın nefes al ve verırken eşinde ilerlesin. Esıne guven esın de seninle birlikte hareket ederse kolaylıkla olur ınsallah

Back