Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninki bayaa bi cosmus erkenliktee pess :) dollenir döllenmez hcg mi salgilamis senin bebis :))Adetime 12 gün kala çıkmıştı
Benim kan testi değildi idrar. Burdaki testler de kaç haftalık oda çıkıyor öyle bakmıştım :)Seninki bayaa bi cosmus erkenliktee pess :) dollenir döllenmez hcg mi salgilamis senin bebis :))
Seninki bayaa bi cosmus erkenliktee pess :) dollenir döllenmez hcg mi salgilamis senin bebis :))
Ya doğru söylüyorum değil mi test te 2 haftalık hamileyim çıktı kafam karıştıSimdi hatirladim ilk gebeligimde gec döllenme oldu (adete bi hafta ya da 5-6 gun kala hamile kaldim) onda adetim 5 gun gecmisti ve belirgin cikmisti ( döllenmenin 12-13. günü oluyor yani). Onu kaybettik. Ikinci gebeligimde de adete 2-3 gun kala yine tam kipkirmizi olmasa da gayet belirgindi cizgim. Suankinde de iki gun kala yani yine 12. Dollenme gunu cikti ama baya silikti :)) benimki 3 tecrube
Ben adete 12 gun kala degil idrarda kanda bile zor diye biliyorum. Max. Ne kadar suredir dollenmis olabilir ki? Zaten adete 14 gun kala yumurtlama donemidir. Nasiiiilll yaniiii diyorum ben halaaBenim kan testi değildi idrar. Burdaki testler de kaç haftalık oda çıkıyor öyle bakmıştım :)
Kafamı karıştırdınBen adete 12 gun kala degil idrarda kanda bile zor diye biliyorum. Max. Ne kadar suredir dollenmis olabilir ki? Zaten adete 14 gun kala yumurtlama donemidir. Nasiiiilll yaniiii diyorum ben halaa
14 gun kala imkaaaansizzzzz !!! Dollenmenin 14. Gunu mu demek istiyorsunuz yoksaaa....Bemimde ilk gebeligimde 14 gun kala cikti.
Bence sen dollenmenin 12. Gunu demek istiyosun. Yani adete 2 - 3 gun kala.Kafamı karıştırdın
Testi yaptiginda adetine kac gun vardi?Anlamadım ben sadece şunu söylüyorum test 2 haftalık söyledi bebeği artık Nasıl bilmiyorum
Benim bat 30 u az önce test yaptım negatifBence sen dollenmenin 12. Gunu demek istiyosun. Yani adete 2 - 3 gun kala.
Kesin negatif diyemezsiniz. Adetiniz gecmeden emin olamazsiniz. Gecikirse tekrar yaparsiniz bi test. Her bunye ve gebelik farkli cunku.Benim bat 30 u az önce test yaptım negatif
Canim benim üzülme. Reglin gecikince yaparsın bende aynı durumdayımBen yapmaya korkuyorum artk tek çizgi görmek istemyormmmmmmmmm