Iliskiden kaç gün sonra idrar da gebelik belli olur

Akgun gul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2020
34
17
38
32
Merhaba bayanlar ilişki üzerinden 10 gün geçti sabah ilk idrar ile test yaptım silik çizgi çıktı ama gözle net görünüyor 10 saat sonra tekrar yaptım bu kez negatif çıktı kafam çok karıştı. Başına böyle bi durum gelen var mı ilişkiden kaç gün sonra idrarda gebelik öğrendiniz belirtiniz varmıydı

Ben 56 gün sonra yaptım 68 gün sonra yaptım yine de içim rahatlamadı ama normalde 20-25 gün sonra kesin diyorlar

En son ilişki 13 gün önce oldu akıntı takipine göre yumurtlama günü ilişki oldu adetimin11.gunu yumurtlama gözüktü şuan 23 .gunumdeyim test yapsam çıkarmı acaba

En son ilişki 13 gün önce oldu akıntı takipine göre yumurtlama günü ilişki oldu adetimin11.gunu yumurtlama gözüktü şuan 23 .gunumdeyim test yapsam çıkarmı acaba
Yardımınıza ihtiyacım var hanımlar yorum yaparsanız sevinirim

Çıkabilir. Ama sabah ilk idrarla yapin. Yumurtlamanin 12.günü itibariyle çıkıyor çoğunlukla.

Aynı dertten muzdarip biriyim o kadar kafa karışıklığı varki bende bilmiyorum ilişkiden kaç gün sonra evde test çıkar ne.olur ....ben bebek istemiyom ama sen istiyorsan inşallah rabbim verir

Back
X