İlişkiden kaç gün sonra beta dan yüksek sonuçlar alınır ?

hayalet12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2024
8
0
28
adetim düzenli 28 günde bir 29 günde bir adet oluyorum adetimin başlangıcından 14 ve 16. Günler de ilişkim oldu korunmasız bir de 20 sinde geri çekilme yöntemi ile ilişkim oldu sonra ayın 22 sinde idrar testi yaptırdım ama negatif sonuç aldım. 29 un da beta verdim sonuç 875 çıktı arkadaşlar bu hamilelik 20 sinde olmuş olma ihtimali var mı yani 9 gün sonra bu kadar yüksek bir değer olur mu ?

Benim 10 günlük betam 288 çıktıydı doktur hanım
Tamam çok normal 7-10 gün dedim ya; 7. Gün artmaya başlasa en az %60lık artış beklenir ama bu kitabi net %60 artış değil bugün 10 çıktı diyelim yarın %50-60tan fazla çıkabilir en az dememizin sebebi bu.. öyle herkeste aynı olsa haftalara göre bhcg değerlerinde aralıklar var ya onlar o kadar geniş olmaz örneğin 5. Hafta bhcg 180-7340. Yani siz tam yumurtlamada ilişkiye girersiniz ilişkiden 7 gün sonra pat diye yükselmeye başlar ve bana göre katlanma hızı fazladır bu kişiden kişiye değişir çünkü sonucta hormon bu hepimizin kanda bakılan hormonal değerleri aynı değil. açıklayabildim umarım

Canım seninkini hesapladım tek çocukta olabilir strese girme bhcg öyle herkeste aynı anda aynı miktarda salgılanan bişey degil kendiminkini söyliyim sen hesapla: beklenen adetten 5 gün önce 30 kusurle öğrendim. Beklenen adet günümde 700dü. Yani tahmini yumurtlamadan 14 gün sonra. 4+3te benim değeriminde 2800-5600 gibi bi aralıkta olması lazim 1 tane kızım doğdu. Hakkında hayırlısı olsun şimdiden düşünüp kendini yıpratmaya gerek yok yani. Adet döngünün uzunluğuna göre bile değişebilir

Çok teşekkür ederim. Sizin hesapla bakınca benim de aklıma yattı sonra birden artmış olabilir diye düşündüm. Bugün dayanamadım başka doktora da gittim. Ultrasonu biraz daha netti. Tek kese tek yolk sac gördü. İnşallah başka sürpriz olmaz.

drhanimm bugün tekrar kontrole gittim. Yoll saç ve kalp atışı var, 5+4. Bakınca tek kese. Farklı bir açıdam bakınca ikinci bir kese gibi bir şey var ama başka yolk saç yok. Size danışmak istedim tekrar. Görüntüler ekte. Biraz dert ettim kendime.

Eklentiler

• IMG_0895.jpeg
    85,6 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_0895.jpeg
    106,9 KB · Görüntüleme: 14
Ayy hayırlı olsun demek ki her şey yolunda tek bebek bence yolc salc bi tane görünüyor kadın doğumcu ne dedi?

Ayy hayırlı olsun demek ki her şey yolunda tek bebek bence yolc salc bi tane görünüyor kadın doğumcu ne dedi?
Bence tek bebek ama ikiz çıkarsa şaşırmam dedi. 2 gün sonra yeniden çağırdı. Çok küçük bir şeye bakıyoruz aslında o yüzden de yanılıyoruz dedi. Sizce neden öyle ikiz gibi de bir görüntü var, kaybolan ikiz mi acaba? Çok teşekkür ederim yanıt verdiğiniz için

Ben hala değil diyorum görüntü acısıyla ilgili de olabilir kese olsa gelişim olarak diğerinden bu kadar geri kalmaz bence. Sonucu haber eder misiniz beni de merak sardı

Ben hala değil diyorum görüntü acısıyla ilgili de olabilir kese olsa gelişim olarak diğerinden bu kadar geri kalmaz bence. Sonucu haber eder misiniz beni de merak sardı
ya öyleyse diye belki de hata edip, biraz yıprattım kendimi size katılıyorum kesinlikle. yorumlarınız beni rahatlattı, çok teşekkür ederim. mutlaka haber vereceğim.

Merhaba drhanimm doktor tekil düşünüyorum dedi bugün nihai olarak. Ama yakından bakacağız. Kalp atışlarını biraz zayıf gördü. Hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…