Tamam çok normal 7-10 gün dedim ya; 7. Gün artmaya başlasa en az %60lık artış beklenir ama bu kitabi net %60 artış değil bugün 10 çıktı diyelim yarın %50-60tan fazla çıkabilir en az dememizin sebebi bu.. öyle herkeste aynı olsa haftalara göre bhcg değerlerinde aralıklar var ya onlar o kadar geniş olmaz örneğin 5. Hafta bhcg 180-7340. Yani siz tam yumurtlamada ilişkiye girersiniz ilişkiden 7 gün sonra pat diye yükselmeye başlar ve bana göre katlanma hızı fazladır bu kişiden kişiye değişir çünkü sonucta hormon bu hepimizin kanda bakılan hormonal değerleri aynı değil.Benim 10 günlük betam 288 çıktıydı doktur hanım
teşekkür ederim yanıtınız için.Kesin ikiz gebelik denemez değer evet biraz fazla ama çok fazla katlanarak artmış olabilir herkeste değişir bu
Ama konu sahibi yumurtlama zamanından 1 hafta sonra girdigi ilişki değerinden bahsediyor geç döllenme olurdu o ilişkide hamile kalsaBenim 10 günlük betam 288 çıktıydı doktur hanım
Canım seninkini hesapladım tek çocukta olabilir strese girme bhcg öyle herkeste aynı anda aynı miktarda salgılanan bişey degilO zaman muhtemelen 11-12. Gün yumurtlaması olan birinin 4+3 betasının 6000 olması sizce normal mi, yoksa ikiz ihtimali var mı?
Sizin anlattığınıza göre yumurtlama tarihim olab 24 eylülde gebe kalsam ve 10 gün geçse, beta hcg 4 ekimde salgılanmaya başlar. 17 ekimde 6000 olabilir gibi. İlk gebeliğimde hep iki kattan fazla artmıştı zaten. Mesela 4 gün arayla 40-240-1800 olmuştu. İnşallah öyledir.
Çok teşekkür ederim. Sizin hesapla bakınca benim de aklıma yattı sonra birden artmış olabilir diye düşündüm. Bugün dayanamadım başka doktora da gittim. Ultrasonu biraz daha netti. Tek kese tek yolk sac gördü. İnşallah başka sürpriz olmaz.Canım seninkini hesapladım tek çocukta olabilir strese girme bhcg öyle herkeste aynı anda aynı miktarda salgılanan bişey degilkendiminkini söyliyim sen hesapla: beklenen adetten 5 gün önce 30 kusurle öğrendim. Beklenen adet günümde 700dü. Yani tahmini yumurtlamadan 14 gün sonra. 4+3te benim değeriminde 2800-5600 gibi bi aralıkta olması lazim 1 tane kızım doğdu. Hakkında hayırlısı olsun şimdiden düşünüp kendini yıpratmaya gerek yok yani. Adet döngünün uzunluğuna göre bile değişebilir
Çok teşekkür ederim. Sizin hesapla bakınca benim de aklıma yattı sonra birden artmış olabilir diye düşündüm. Bugün dayanamadım başka doktora da gittim. Ultrasonu biraz daha netti. Tek kese tek yolk sac gördü. İnşallah başka sürpriz olmaz.
Ayy hayırlı olsun demek ki her şey yolundadrhanimm bugün tekrar kontrole gittim. Yoll saç ve kalp atışı var, 5+4. Bakınca tek kese. Farklı bir açıdam bakınca ikinci bir kese gibi bir şey var ama başka yolk saç yok. Size danışmak istedim tekrar. Görüntüler ekte. Biraz dert ettim kendime.
Bence tek bebek ama ikiz çıkarsa şaşırmam dedi. 2 gün sonra yeniden çağırdı. Çok küçük bir şeye bakıyoruz aslında o yüzden de yanılıyoruz dedi. Sizce neden öyle ikiz gibi de bir görüntü var, kaybolan ikiz mi acaba? Çok teşekkür ederim yanıt verdiğiniz içinAyy hayırlı olsun demek ki her şey yolundatek bebek bence yolc salc bi tane görünüyor kadın doğumcu ne dedi?
Ben hala değil diyorumBence tek bebek ama ikiz çıkarsa şaşırmam dedi. 2 gün sonra yeniden çağırdı. Çok küçük bir şeye bakıyoruz aslında o yüzden de yanılıyoruz dedi. Sizce neden öyle ikiz gibi de bir görüntü var, kaybolan ikiz mi acaba? Çok teşekkür ederim yanıt verdiğiniz için
ya öyleyse diye belki de hata edip, biraz yıprattım kendimiBen hala değil diyorumgörüntü acısıyla ilgili de olabilir kese olsa gelişim olarak diğerinden bu kadar geri kalmaz bence. Sonucu haber eder misiniz beni de merak sardı
MerhabaBen hala değil diyorumgörüntü acısıyla ilgili de olabilir kese olsa gelişim olarak diğerinden bu kadar geri kalmaz bence. Sonucu haber eder misiniz beni de merak sardı
Ay hadi inşallah ama zaten daha 5+6 değil mi canım normal zayıf görmesi. 7- 8de fln net duyanlar varMerhabadrhanimm doktor tekil düşünüyorum dedi bugün nihai olarak. Ama yakından bakacağız. Kalp atışlarını biraz zayıf gördü. Hayırlısı
İkiz evhamımdan bir doktora daha gitmiştim. O dün çok normal bu haftalarda dedi. Kendi doktorum biraz pimpirik. Hayırlısı neyse o olsun. Çok teşekkür edeirm yenidenAy hadi inşallah ama zaten daha 5+6 değil mi canım normal zayıf görmesi. 7- 8de fln net duyanlar var