• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilişkiden hemen sonra sol yumurtalığımı hissettimmm!!!

Meryemmm17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2016
3
2
1
39
Kızlar ilk defa korunmadan ilişkiye girdim ve hemen sol tarafımda birşeyler hissettim! Piskolojik değil ağrım oldu çünkü sabaha kadar ( ama şidettli değil ) Dedim galiba bebek yolda.. Sürekli sol tarafımda bir gariplik vardı, neyse test aldım adetime 5 gün kala baktım NEGATIV bi de 20 TL para verdim güya 100% sonuç veriyor diye! Neyse adetim 2 gün geçikince şüphelendim ! ( bu ara hamile olmadığım için power plate / Plates, aklınıza gelen herşeyi yaptım ) Pazartesi regel olmam gerekiyordu ama olmadım Salı günü artık duramadım! ( Çünkü Çarşamba endoskopi çekilecektim ) Doktora gittim POSİTİF değer 53 çıktı !!! Sonra hemen internetten araştırmalar başladım ne yemeliyim ne yememeliyim diye... Tabii sonuçta henüz bebek keseye girmedi olup olmayaçağı meçulllll :-) Sürekli idrara çıkıyorum, göğüsler şişti... Vallahi işimiz zor gibi.....

isteyen herkes olur, ama kafada bitiyor bence oluruna bırakmak gerekir... olacağı varsa olur.
ben ilişkiden hemen sonra kalkmadım az yastık koydum :-) Wc felan'da 1 saat sonra gittim uzandım uyudum... beki faydası olur....

Merhaba. Bende de aynı sizin dediğiniz gibi oldu. İlk kez korunmadan ilişkiye girdim ve ânında sağ yumurtalığımı hissettim. Bir gariplik vardı dediğiniz gibi ama benim ki sabaha kadar değil 8 gün sürdü nedense (düne kadar) ve bugün ilişkiden sonra ki 9. günüm. Sizin ilişkiniz yumurtlama döneminizde mi oldu yoksa benim gibi âdet bitişinden 1 gün sonra mı oldu?

Bir kaç gün önce bir daha ilişkiye girdim ama bu sefer korundum. O kadar kötüydü ki, ilişkiye girerken sağ yumurtalığıma baskı uyguluyormuş gibi hissettim yani sanki yumurtalığımı ittiriyormuş gibi ve acı çektim yapamadım.

Yumurtlama günüm normalde bugün ama sanki hamileyim gibi bir sürü belirtim var daha döngümün 15. gününde. Çok erken gibime geliyor ilk haftam olduğu için ama belki erken yumurtlamış olabilirim. Sizinki nasıl oldu? Çok merak ediyorum ilişkiden sonra ki 1 hafta içinde benim gibi bir takım belirtiler yaşadınız mı?

Bu arada hayırlı olsun çok sevindim :)

Son düzenleme:
Slm kızlar pazartesi adetim bitti salı ve perşembe eşimle birlikte olduk ve dün kahverengi akıntım oldu bu gün sabah tuvalete gittiğimde de çok az vardı ve kesildi neden böyle oldu acaba hamilelik oluşuyo olabilir mi bu kadar erken belirti olmaz biliyorum ama artık vücudumuzda farklı olan herşeyde hamilemiyim diye düşünüyoruz bi umut işte:dua:

Kızlar ilk defa korunmadan ilişkiye girdim ve hemen sol tarafımda birşeyler hissettim! Piskolojik değil ağrım oldu çünkü sabaha kadar ( ama şidettli değil ) Dedim galiba bebek yolda.. Sürekli sol tarafımda bir gariplik vardı, neyse test aldım adetime 5 gün kala baktım NEGATIV bi de 20 TL para verdim güya 100% sonuç veriyor diye! Neyse adetim 2 gün geçikince şüphelendim ! ( bu ara hamile olmadığım için power plate / Plates, aklınıza gelen herşeyi yaptım ) Pazartesi regel olmam gerekiyordu ama olmadım Salı günü artık duramadım! ( Çünkü Çarşamba endoskopi çekilecektim ) Doktora gittim POSİTİF değer 53 çıktı !!! Sonra hemen internetten araştırmalar başladım ne yemeliyim ne yememeliyim diye... Tabii sonuçta henüz bebek keseye girmedi olup olmayaçağı meçulllll :-) Sürekli idrara çıkıyorum, göğüsler şişti... Vallahi işimiz zor gibi.....
Canim senin yaşadığına benzer birsey yaşadım 3 gün önce yaşanan ilişkide sol tarafımda yumurta gibiydi hissettim elimle dokundugumda hissettim ve o gece sabaha kadar ağrım oldu sol tarafımda o gün aksama kadar ağrı oldu sonra geçti ama o sol tarafımda hissettim . suan arada kasiklarda hafif ağrı oluyor acaba dollendimi diye düşünmüyor değilim bide o ağrıyı hissettigim günün sabahi yumurtalama testi yaptım çift çizgiyi yakalım senin de hayırlı olsun canım

Kizlar benim geç yumurtlama olmuş bu yüzden kese görüldü ve bebekte, aslında hesaba göre kalp atışlarını duymak gerekiyordu fakat dediğim gibi geç yumurtlama olduğu için duyamadik ( 1.3 mm di) 2 hafta sonra gittik ve kalp atislarini duydum. 150 atıyordu ve şekli bile belli...bu sefer gittiğimde adetime göre 7 haftalik ve 6 gün lük müşüm :-) yani 1 hafta geriye demişti ama şimdi normal hafta dedi doktorum.
Şuan ilk 5 hafta feci göğüs ağrım vardı ve sudiyen ile yatıyordum, miğdem sürekli kazınıyor, bulantim çok az. Ama iş çıkışı eve gelince hemen uyorum 8 dedin mi horul horulum....sabah zor kalkiyorum. bu ara 5-6 haftaya kadar uykularim çok bölündü...şimdi daha iyim 9 haftaya girdik.
Sol kasık zaman zaman ağrı yapiyor ve genital bölgemde sanki birileri açıyor gibi büyüme yapıyormuş. canım hep yoğurt yemek istiyor, koku hasasiyetim var ama k9 kopeyi kadar değil....yemek canım istemiyor ama önüme hazır gelince aç köpek gibi yiyorum şimdilik durum bu.
Sizlere gelecek olur isem hiçbirşey takmayın tamarsanız bu iş uzar...ben test yaptim ilk işte negativ çıkınca moralim bozmadim...aaa dedim az şaşırdım sonra gündelik hayatima devam ettim....sonra kanda positiv çıktı
Öptüm

Back