- Konu Sahibi pembe dusler
-
canım normal gebelik testleri de 2-3 gün önce gösterebiliyor. bu senin erken döllenme yaşamış olmana bağlı. burda marka verebiliyormuyuz bilmiyorum ama la...ck diye bir markanın testi de erken gösteriyor. ayrıca bu çok erken gebelik testleri 25 tl, ama normal testler 3-5 lira. 2 gün beklemeye değer.
Eczanelerde satılıyor mu? Ben de tam bahsettiğin dönmdeyim.sabırsızım.ama normal gebelik testini denemek istemiyorum negatif çıkıcaktır sonuç..
erken gebelik testi diye satılan 25 liralık bi test almıştım prospektüsünde regl gecikmenizden bikaç gün sonra kesin sonuç verir diyordu yani yalan erken merken:)
kesinlikle para tuzağı. ilişkiden 10 15 gün sonra kan testinde zor çıkıyor. daha kana geçmeden idrara nasıl geçsin :) bende denedim, çıkmıyor.
ben henüz denemedım.cok hassas oldugunu okudum.ama nıye deneyenler var bu sitedede yazmıslar.ama senın gıbı dogru bulmayanda var bilemem insandan insana degısıyo demek.ben denersem yazarım burayaa
Bende yapmayı düşünüyorum ama markası labaquick mi ?canım normal gebelik testleri de 2-3 gün önce gösterebiliyor. bu senin erken döllenme yaşamış olmana bağlı. burda marka verebiliyormuyuz bilmiyorum ama la...ck diye bir markanın testi de erken gösteriyor. ayrıca bu çok erken gebelik testleri 25 tl, ama normal testler 3-5 lira. 2 gün beklemeye değer.
Canım benim adetten 5 gün önce predictor erken testte çıktı.Bende yapmayı düşünüyorum ama markası labaquick mi ?
Peki eczaneye direk marka olarak soyleyip alabilir miyim yoksa her eczanede farklı mi oluyoCanım benim adetten 5 gün önce predictor erken testte çıktı.
Ben erken gebelik testi diye aldim, iki farklı eczane de aynı markayı verdi. İnanamayip on tane test yaptığım içinPeki eczaneye direk marka olarak soyleyip alabilir miyim yoksa her eczanede farklı mi oluyo
Var mı bi gelişme, meraktayim :)Ay aynı benbi an once sabah olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?