How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

ilişkiden 7 gün sonra sonucu gösteren,erken gebelık testi

pembe dusler

Guru
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
1.039
360
323
İstanbul
evet kızlar adındanda bılındıgı gıbı ilişkiden 7 gün sonra beklenen adetten 3,4 gün önce kesın sonucu gösterıyomus.bu alet cok duyarlıymıs o dıger hamılelık testlerıne göre.zaten bı ara bu sayfadada işlenmiş galiba bu konu.hamılelık isteyıpte adet gününe kadar sabırsızlananları hatta adet sonrası bıle bütün belirtiler olmasına ragmen cıkmadıgı ıcın bekleyıp meraktan kıvrananlar war.o yuzden bu test ıdeal.kesın sonuc .benım adetıme 4 gün var denemek istiyorum .

canım normal gebelik testleri de 2-3 gün önce gösterebiliyor. bu senin erken döllenme yaşamış olmana bağlı. burda marka verebiliyormuyuz bilmiyorum ama la...ck diye bir markanın testi de erken gösteriyor. ayrıca bu çok erken gebelik testleri 25 tl, ama normal testler 3-5 lira. 2 gün beklemeye değer.

Eczanelerde satılıyor mu? Ben de tam bahsettiğin dönmdeyim.sabırsızım.ama normal gebelik testini denemek istemiyorum negatif çıkıcaktır sonuç..:49:

canım normal gebelik testleri de 2-3 gün önce gösterebiliyor. bu senin erken döllenme yaşamış olmana bağlı. burda marka verebiliyormuyuz bilmiyorum ama la...ck diye bir markanın testi de erken gösteriyor. ayrıca bu çok erken gebelik testleri 25 tl, ama normal testler 3-5 lira. 2 gün beklemeye değer.

tabiki normallerıde gösterıyo ama senınde dedıgın gıbı erken döllenme olduysa yanı üstünden baya bı zaman gectıkten sonra.ama erken gebelık yoksa ve ilişki gününüde bılıyorsan 7 gün sonrası daha adetıne varken grenmek bence güzel

Eczanelerde satılıyor mu? Ben de tam bahsettiğin dönmdeyim.sabırsızım.ama normal gebelik testini denemek istemiyorum negatif çıkıcaktır sonuç..:49:

evet eczanede satılıyor canım.adet günün gecsede günlercee cıkmayınca cıkmıyo.en azından kafamızda senaryolar kurmayız erken ögrenıp yada kurarıız:34:

erken gebelik testi diye satılan 25 liralık bi test almıştım prospektüsünde regl gecikmenizden bikaç gün sonra kesin sonuç verir diyordu yani yalan erken merken:)

erken gebelik testi diye satılan 25 liralık bi test almıştım prospektüsünde regl gecikmenizden bikaç gün sonra kesin sonuç verir diyordu yani yalan erken merken:)

bilemicem canım sonucta markadan markaya degısıyor.sen baska marka kullandın demek bu benım dedıgım icinde yazıyo ilişkiden 7 gün sonra,adete 3,4 gün kala dıye.ve kullananlarda destekledı varsa var yoksa yok yanı

kesinlikle para tuzağı. ilişkiden 10 15 gün sonra kan testinde zor çıkıyor. daha kana geçmeden idrara nasıl geçsin :) bende denedim, çıkmıyor.

kesinlikle para tuzağı. ilişkiden 10 15 gün sonra kan testinde zor çıkıyor. daha kana geçmeden idrara nasıl geçsin :) bende denedim, çıkmıyor.

ben henüz denemedım.cok hassas oldugunu okudum.ama nıye deneyenler var bu sitedede yazmıslar.ama senın gıbı dogru bulmayanda var bilemem insandan insana degısıyo demek.ben denersem yazarım burayaa

ben henüz denemedım.cok hassas oldugunu okudum.ama nıye deneyenler var bu sitedede yazmıslar.ama senın gıbı dogru bulmayanda var bilemem insandan insana degısıyo demek.ben denersem yazarım burayaa

bazı insanlarda erken yumurtlama oluyor. ya da daha öncesinden döllenmiş oluyor farkında olmadan. ben ona bağlıyorum çıkmasını. zaten hangi eczaneye gitsem, bence ona gerek yok normalinde çıkarsa çıkar dedi.

İlişkiden 7 gün sonra hassas gebelik testi diye satılan testi ben kullandım kızlar. Aslında hamile olduğumu merak ettiğimden değil ilaç kullanmam lazımdı ve gebelik olabilir diye önce emin olmak istedim. Negatif çıktı ve hamile değilim diye ilaç aldım. Fakat hamileymişim... Bat günü şu ucuz testlerden aldım ve çift çizgi çıktı sonrasında da kanda öğrendik. Diyeceğim o ki adet tarihiniz geçmeden yaptığınız testlere sakın güvenmeyin.

Kızlar martta dusuk yapmıştım ardından u ay kendimde değişik haller hissediyorum adet tarihime 5gun flan var ama goguslerimde koltuk altına yakın yerlerde ağrı vajinal akıntı baş ağrısı hafif seyreden miğde bulantısı vs.. bugün evde idrar testi yaptım negatif acaba diyorum adet tarihini bekleyip gecikme sonrasi mi tekrarlayan testi

Bende yapmayı düşünüyorum ama markası labaquick mi ?

Back