İlişkiden 5-6 gün sonra belirtiler olur mu?

sevecen_29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
1.044
498
Karnımda şişlik ve şeffaf su gibi akıntı var. bazende göbeğimin alt kısmı acır gibi oluyor.

Karnımda şişlik ve şeffaf su gibi akıntı var. bazende göbeğimin alt kısmı acır gibi oluyor.
Evet canim belli olur 3 kez hamile kaldım ve ilişkiden sonraki 6 günde belirtilerim başladı ve ben 3 hamileligimde de hiç yanilmadim. Eğer vücudunu iyi dinleyen biriysen hamilelik çok büyük sinyaller veriyor. Doktorum bile senin gibi hastam hiç olmamıştı kendini çok iyi dinliyorsun diyor. O yüzden hamileysen belirtileri hissetmen mümkün

Selam,

Aynı belirtiler bende de var. Hatta zaman zaman kasığımdaki ağrılar bacağıma kadar vuruyor. Daha önce hiç böyle olmuyordu. Öksürürken, eğilip kalkarken sanki birşey çekiliyormuş gibi hissediyorum. Umarım bebiştendir hissettiklerimiz

Lutfen benim i in de yorum yapar misiniz.sat 6 nisan bat 4 mayis sirt bel kasik agrisi.agridan cok ara ara sızı..ayak parmagimda igne batma hissi... goguslerim cok normall sence nedir

Lutfen benim i in de yorum yapar misiniz.sat 6 nisan bat 4 mayis sirt bel kasik agrisi.agridan cok ara ara sızı..ayak parmagimda igne batma hissi... goguslerim cok normall sence nedir
Canim belirtiler herkeste farklidir o yüzden bir şey diyemem bu konuda. Inşallah hamilesindir.

Kızlar merhaba size danışmak istedim benim durumum şöyle.
9 nisan yumurtladığım gündü.9 ve 10 nisan ı değerlendirdik eşimle.o geceler de sabaha kadar kalkmadan yattım. yumurtlama dan bir gün önce ve 10 nisan dan snra da ilişkilerm oldu tabi....ve yumurtlamadan önceki birkaç gün dahil yumurtlamadan sonra da 15 gün hep kasık ağrısı çektim,özellikle sol tarafımda oldu.batmalar oldu sızlamalar ve karıncalanmalar oldu.

bu süre içinde aynı şekilde sol bacağımda da iğne yemişim gibi çekilme şeklinde ağrı oluyordu ara ara ve ara ara belime de bi şey saplanıyo gibi oluyordu.göğüslerime yumurtlama zamanından beri 15 gün boyunca dokunamadım.birkaç defa da ilişkiden sonra bir kaç damla pembemsi akıntım olmuştu ama acı vs olmamıştı ilşkimde..

derken beklenen adet tarihim 27 nisan dı ama ben 24 nisanda oldum.o da şöyle oldu 24 nisan sabahı lekelenme oldu pembemsi ve kesildi akşam geç saatlerde normal bi kanamam oldu ve 2 gün yoğun olmayan bi şekilde giderek azalarak sürüp bitti.normalde adet günlerim şaşmaz ve genelde 7-8 gün sürer bu sefer iki gün sürdü.
şimdi de bugün fark ettim ara ara lekelenme olmuş.adetimin 5.günündeyim ve hala kasıklarım belim ağrıyor özellkle sol tarafım.sol bacağımda da çekilme devam ediyor..bir de pazar günü birden başım döndü bayılıyordum az kalsın.sizce bu durum yerleşmeye kanıt olabilir mi yardımcı olur musunuz

Kan versene cnm birde psikolojik olabilir nmmde boyle oluyordu hep psikolojik demisti doktorum insalah sende vardir ama bebis

Kan versene cnm birde psikolojik olabilir nmmde boyle oluyordu hep psikolojik demisti doktorum insalah sende vardir ama bebis
cnm hiç stres yapmadım amaadetm böyle seyir edince bi de hala sol tarafımda bacağımda ve kasığımda batma oluyooo ondan dedm noluyo acaba :O

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…