• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiden 2 hafta sonra kanamam geldi.

alishkax

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2022
5
0
1
24
Merhaba. Yaklaşık iki hafta oldu cinsel bir ilişkiye gireli. İlk defa başıma geliyor kanamam başladı dün adet kanaması gibi ama tamda tarihinde başladı. Yaşımda 19 açıkçası internette hamilelik belirtisi yazıyordu yardımcı olabilir misiniz nasıl ayırt edebilirim acaba

Bende ondan korkuyorum fakat zamanında geldiği için bir yandan içim rahat ne yapacağımı şaşırdım
Yerleşme kanaması adet tarihinde olabilir. Bir gariplik var mı kanamanızda az mı?

Ne kadar geliyor hangi renk geliyor kaç gün sürecek onlara bak ama üstüne görme de olabilir benim arkadaşım hamile olduğu zaman normal kanaması oldu 5.hafta da öğrendi o yüzden

Ne kadar geliyor hangi renk geliyor kaç gün sürecek onlara bak ama üstüne görme de olabilir benim arkadaşım hamile olduğu zaman normal kanaması oldu 5.hafta da öğrendi o yüzden
İlk başta fazla gelmişti baya kırmızıydı sonrasında azalınca açık kırmızı gibi oldu hala sürüyor azda olsa 3. gün bugün

Yani pek sanmıyorum ihtimal olacağını ama takip et biraz geçsin test yap emin ol

Back