• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiden 19 gün sonra yapılan erken gebelik testi doğru mudur?

sudebarss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2023
20
5
1
25
Kızlar yumurtlama dönemimde eşimle korunmalı olarak ilişkiye girdik. Stresli bir dönemden geçiyorum bu yüzden çocuk istemiyoruz şimdilik. Regl olmam gereken bir dönemde olmama rağmen regl olmadım. İlişkiden sonra 17. Ve 19. Günlerde predictor erken gebelik gezti yaptırdım ve negatif çıktı. Regl veya hamilelik belirtim yok. Ayrıca gebelik haftası son regl döneminizin ilk gününe göre hesaplanıyormuş. Bu durumda eğer olmuş olsaydı 5 haftalık falan olması gerekiyor, yani illaki belirti gösterirdim değil mi? Zaten stresli ve üzücü bir dönemden geçerken bir de acaba hamile mi kaldım stresi yaşadım reglimin bundan geciktiğini de düşünüyorum çünkü tam olmam gereken günde regl ağrısı yaşadım fakat olamadım. Sizce doğru mu düşünüyorum. Ya belirti gösterirdim ya da testte çıkardı değil mi ilişkiden 19 gün sonra???

Ke
Kızlar yumurtlama dönemimde eşimle korunmalı olarak ilişkiye girdik. Stresli bir dönemden geçiyorum bu yüzden çocuk istemiyoruz şimdilik. Regl olmam gereken bir dönemde olmama rağmen regl olmadım. İlişkiden sonra 17. Ve 19. Günlerde predictor erken gebelik gezti yaptırdım ve negatif çıktı. Regl veya hamilelik belirtim yok. Ayrıca gebelik haftası son regl döneminizin ilk gününe göre hesaplanıyormuş. Bu durumda eğer olmuş olsaydı 5 haftalık falan olması gerekiyor, yani illaki belirti gösterirdim değil mi? Zaten stresli ve üzücü bir dönemden geçerken bir de acaba hamile mi kaldım stresi yaşadım reglimin bundan geciktiğini de düşünüyorum çünkü tam olmam gereken günde regl ağrısı yaşadım fakat olamadım. Sizce doğru mu düşünüyorum. Ya belirti gösterirdim ya da testte çıkardı değil mi ilişkiden 19 gün sonra???
Kesin çıkardı canım o yüzden negatif

Çok teşekkür ediyorum ben de öyle düşünüyorum ama iyice stres yapıp kafayı takmıştım. Emin konuşmanız rahatlattı beni :)

Merhabalar, takıntıdan bir hal oldum bugün bir test daha yaptım yine negatif belirti yok ama regl de yok. Bu takıntım beni delirtecek gerçekten. Bu kadar sürede belli olurdu sanırım gerginleştikçe regl de olamadım
bende şu an aynı şekildeyim benimde 20 gün gecikti ve çok stres yapıyorum ve test yapıyorum negatif negatif içimiz rahat olsun bence bu yüzden regl olamıyoruz hep kafamıza taktığımızdan

bende şu an aynı şekildeyim benimde 20 gün gecikti ve çok stres yapıyorum ve test yapıyorum negatif negatif içimiz rahat olsun bence bu yüzden regl olamıyoruz hep kafamıza taktığımızdan
Çok haklısınız çünkü tam olmam gereken günün gecesi regl ağrısı çektim nprmalde ertesi fün olurum ama stresten o gece uyuyamadım bile sabaha kesildi hiçbir şey gelmedi. Stresten kendimizi yıpratıyoruz maalesef :( umarım daha fazla gecikmez

Çok haklısınız çünkü tam olmam gereken günün gecesi regl ağrısı çektim nprmalde ertesi fün olurum ama stresten o gece uyuyamadım bile sabaha kesildi hiçbir şey gelmedi. Stresten kendimizi yıpratıyoruz maalesef :KK43: umarım daha fazla gecikmez
inşallah en kısa zamanda oluruz 🙂 sizin kaç gün gecikti?

Back