• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiden 16 gün sonra gebelik ultrasonda gözükürmü? ?

Merhaba arkadaşlar İlişkiden 16 gün sonra gebelik ultrasonda gözükürmü? Yada 22 gün sonra kesesi ?​

İlişkiye girdiğiniz günle sayamazsaniz. döllenme olursa adetiniz gecikir kan değeriniz belli bı seviyeye ulaşır ondan sonra gözükür buda muhtemelen bir hafta adet gecikmesinden sonraki zamana denk geliyor

Gorunmez. Gebelik iliski gununden hesaplanmaz zaten. Son adetin ilk gununden hesaplanir. 6 hafta gibi kese bebek gorunur genelde.7 8 hafta gibi de kalp atisi alinir.

5 haftalıllen kese gozukur. Beklenen adet tarihinden 1 hafta sonra yani.

Geçen gün ilişkiye göre değil de son adet tarihine göre bakmalısınız her şeye demiştik. Hala aynı ilişkiyi hesaplıyorsunuz. Beta değeri 3000 lere geldiğinde karından kese görünebilir. Aşağı yukarı 7.haftada kalp atışı duyulur

Geçen gün ilişkiye göre değil de son adet tarihine göre bakmalısınız her şeye demiştik. Hala aynı ilişkiyi hesaplıyorsunuz. Beta değeri 3000 lere geldiğinde karından kese görünebilir. Aşağı yukarı 7.haftada kalp atışı duyulur
Evet doğru benim kesem gözüküyor çok şükür ama hala aklıma takıldığı için hesap yapmaya çalışıyorum 😁

Teşekkür ederim benim kesem gözüküyor çok şükür ama ben tam ne kadarlık olduğunu net öğrenmek için merak ettim açıkcası böyle anlaşılır belki diye düşündüm

Teşekkür ederim benim kesem gözüküyor çok şükür ama ben tam ne kadarlık olduğunu net öğrenmek için merak ettim açıkcası böyle anlaşılır belki diye düşündüm
Anlaşılmaz maalesef. Bir de ilişki olduğu gün hamile kalmıyorsunuz. Döllenme süresi var onun belki geç oldu belki erken oldu. Onun için o hesaba hiç girmeyin doktorlar bile son adet tarihine göre hesap yapıyor işte

Back