• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiden 12 saat sonra norlevo kullandım, hamile olabilir miyim?

barbie35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2006
18
0
86
İstanbul
herkese merhabalar....

adetimin 14. gününde korunmasız ilişkiye girmiştim ve 12 saat sonra norlevo kullandım. ilacı almamdan 7 gün sonra adet kanamam gerçekleşti. daha doğrusu adet gibi kanama oldu 5 gün sürdü. şu an normal adet günüm ama adet olmadım. normal adet günümden 2 gün önce kanda gebelik testi yaptırdım negatif çıktı. ama yine de içim rahat değil.bu arada adet kanamamdır diye düşünüp doğum kontrol hapına başladım.

olduğum kanama adet kanaması mıydı yoksa ilacın etkisi miydi ama bir daha adette olmadım bir de aşırı yorgunluk ve uyku hali ve iştah var hamile olabilir miyim? doğum kontrol hapı kullanmaya başlamam kanda gebelik testi sonucunu etkiler mi?

teşekkürler....

Evet 14. gün riskli bir gün ama hamile olabileceğini zannetmiyorum varsayalım hamilesin dünyanın sonu deği 5 dk. da alıyorlar...

Evet 14. gün riskli bir gün ama hamile olabileceğini zannetmiyorum varsayalım hamilesin dünyanın sonu deği 5 dk. da alıyorlar...

:olmaz:değişik bi bakış açısı

arkadaşım muhtemelen adet gördün normal adet gününde adet olmamanın sebebide doğum kontrol hapına başlamış olman kutu bittikten 4-6 gün sonra adet olacaksın merak etme

gebelik testleri çok hassas hemen belli oluyor soluk çizgi ile.bence hormonlarınla oynadığın için adet düzensizliği yaşadın.istersen kan tahlili yaptır

zaten yaptırdığım kan testi idi. normal adet günümden 2 gün önce, korunmasız ilişkiden ise 13 gün sonra kan testi yaptırdım. negatif çıktı. değeri de 0 çıktı. doktora gitmeyi düşünüyorum sanırım gebelik varsa ultrasonda görünür artık.

ya arkadslar benzer bı durumda bende oldu adetım bıttıkten 7 gun sonra ılıskıden dolayı bu ılacı aldım ılacı aldıktan 3 4 gun sonra kahverekgı bı adet gıbı bıey basladı ama ıc camasırıma gelmıo mesela ama tuvaletten sonra sılerken onda oluo kahverengı bu ne anlamadım normal adetıme 5 gun var bu kahverengı sey baslayalıda 5 gun oldu ne gıcık ya bı daha tovbe kullanmam sanırım bı 5 gun bekleyıp dr a gıtmek ollcak cozum

herkese merhabalar....

adetimin 14. gününde korunmasız ilişkiye girmiştim ve 12 saat sonra norlevo kullandım. ilacı almamdan 7 gün sonra adet kanamam gerçekleşti. daha doğrusu adet gibi kanama oldu 5 gün sürdü. şu an normal adet günüm ama adet olmadım. normal adet günümden 2 gün önce kanda gebelik testi yaptırdım negatif çıktı. ama yine de içim rahat değil.bu arada adet kanamamdır diye düşünüp doğum kontrol hapına başladım.

olduğum kanama adet kanaması mıydı yoksa ilacın etkisi miydi ama bir daha adette olmadım bir de aşırı yorgunluk ve uyku hali ve iştah var hamile olabilir miyim? doğum kontrol hapı kullanmaya başlamam kanda gebelik testi sonucunu etkiler mi?

teşekkürler....
o ilaçla adet gününü değiştirmişsin işte..:kahve:

herkese merhabalar....

teşekkürler....

selam yaşadıklarınız kullandıınız ilaç nedeniyle kan testiniz de negatif ise endişelenecek bir durum yok doğumkontrol hapnıza düzenli bir şekilde devam ediniz.

doktor hanım çok teşekkür ederim...

ilişkiden 14 gün sonra kanda gebelik kesin sonuç veriri değil mi? normal adet günüme de 2 gün vardı test yapıldığında

ya arkadslar benzer bı durumda bende oldu adetım bıttıkten 7 gun sonra ılıskıden dolayı bu ılacı aldım ılacı aldıktan 3 4 gun sonra kahverekgı bı adet gıbı bıey basladı ama ıc camasırıma gelmıo mesela ama tuvaletten sonra sılerken onda oluo kahverengı bu ne anlamadım normal adetıme 5 gun var bu kahverengı sey baslayalıda 5 gun oldu ne gıcık ya bı daha tovbe kullanmam sanırım bı 5 gun bekleyıp dr a gıtmek ollcak cozum

aynı durum bende de oluyor adetimiz yaklaşıoo o sebebini buna bağlıyorum...:umursamaz:

Back