- 20 Ocak 2019
- 63
- 14
- 42
-
- Konu Sahibi Elifnurcan
İnşallah Allahım yaa içime su serptiniz Allah razı olsun bunu duymaya o kadar ihtiyacım vardı ki...Kan da olsa 12. Gün çıkardı ella kullanmışsın stresten gecikşr rahat ol
Cevabın için çok teşekkür ederim canım. inş değildir, ella da ara kanama lekelenme yapıyor diye biliyorum ama yerleşme kanaması da ihtimal dahilinde.. kafayı yememek elde değil, forumda okumadığım başlık kalmadı, adetten 1 hafta önce falan kan testiyle öğrenenler var anlamıyorum ben 3 gün önce yaptırdım bu sonuç çıktı, acaba gebelik hiç yoksa 0,0 mı çıkmalı? Siz test yaptınız mı? 20 güne çıkardı sizin?[/
Anladım canım, sizin de baya gecikmiş.. Acaba kan testi için beklenen adet günü yani bugün olmam gerekiyor artık, gitsem birşey öğrenebilir miyim geçenki sonuçla kıyaslayarak en azından.. çok çaresiz hissediyorum ya napıcağımı şaşırdımHayır bende bebek çıkmadı ama doktor geç dollenem olaabilir dedi ben en son ara ligin 8 de hasta oldum ve bu ayın ocağın 2 sinde olmam gerekiyordu olmadım yeni adet tarihim geliyor ben hala olu cam