İlişkiden 12 gün sonra kan testim 0,16 yorumlar mısınız?

Elifnurcan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2019
63
14
42
Mrbalar arkadaşlar, yardımınıza çok ihtiyacım var, inanılmaz kötü hissediyorum kendimi.. şüpheli ilişkiden 12 saat sonra ella kullandım, ilişkiden 12 gün sonra kan testi yaptırdım sonuç 0,16 sizce kan testi için erken mi? Son adet tarihim 20 aralık, beklenen adet tarihim ise 21 Ocak.. bu arada pembe kahve akıntılar oluyo arada, delirmek üzereyim nolur yardımm ediinnn :KK43:((((

Kan testi tecrübesi yaşayan arkadaşlar?? lütfen söyleyecekleriniz çok değerli benim için.. Yok mu kimse bana yardımcı olabilecek?

Pembe ve Kahverengi sıvı akıntı yerleşme akintisidir diye biliyorum kendim yaşadım 20gundur regl olmuyorum bende hamilelikten şüpheleniyorum 12gun bence erken ve bende kan testi yaptım 1hafta önce bebis cikmadi

Cevabın için çok teşekkür ederim canım. inş değildir, ella da ara kanama lekelenme yapıyor diye biliyorum ama yerleşme kanaması da ihtimal dahilinde.. kafayı yememek elde değil, forumda okumadığım başlık kalmadı, adetten 1 hafta önce falan kan testiyle öğrenenler var anlamıyorum ben 3 gün önce yaptırdım bu sonuç çıktı, acaba gebelik hiç yoksa 0,0 mı çıkmalı? Siz test yaptınız mı? 20 güne çıkardı sizin?

Hayır bende bebek çıkmadı ama doktor geç dollenem olaabilir dedi ben en son ara ligin 8 de hasta oldum ve bu ayın ocağın 2 sinde olmam gerekiyordu olmadım yeni adet tarihim geliyor ben hala olu cam

Cevabın için çok teşekkür ederim canım. inş değildir, ella da ara kanama lekelenme yapıyor diye biliyorum ama yerleşme kanaması da ihtimal dahilinde.. kafayı yememek elde değil, forumda okumadığım başlık kalmadı, adetten 1 hafta önce falan kan testiyle öğrenenler var anlamıyorum ben 3 gün önce yaptırdım bu sonuç çıktı, acaba gebelik hiç yoksa 0,0 mı çıkmalı? Siz test yaptınız mı? 20 güne çıkardı sizin?[/
Hayır bende bebek çıkmadı ama doktor geç dollenem olaabilir dedi ben en son ara ligin 8 de hasta oldum ve bu ayın ocağın 2 sinde olmam gerekiyordu olmadım yeni adet tarihim geliyor ben hala olu cam
Anladım canım, sizin de baya gecikmiş.. Acaba kan testi için beklenen adet günü yani bugün olmam gerekiyor artık, gitsem birşey öğrenebilir miyim geçenki sonuçla kıyaslayarak en azından.. çok çaresiz hissediyorum ya napıcağımı şaşırdım

Bende inşallah hamileyimdir diye dua ediyorum:anneadayı:ne garip o_O neden hamile kalmak istemiyorsan özel değilse canım

İnş canım Allah size ve isteyen herkese nasip etsin elbette bu öncelikli duam.. ancak benim biraz karışık bi durumum var, baya karışık aslında.. ne olursa olsun ama hamile olmamam lazım.. bi defa şu var; beraber olduğum kişi ile bir geleceğimiz asla yok, olamaz da.. hatta bi daha yüzünü tv yada internet hariç hiç görmeyeceğim.. yakışıklı ünlü genç bir oyuncu-model.. kariyerinin zirvesinde.. yani dünya yansa umrunda değil.. tek seferlik bişeydi ikimiz için de.. ama salak ben korunmadım, ona güvendim, onun da hata olduğunu farkettiğimde ellaya güvendim.. inşallah ella işe yarar yoksa kürtaj falan allahım düşünmek bile istemiyorum gerçekten bu hataya nasıl düştüm bir daha asla yaa aslaa kendime söz verdim zaten şu işten bi kurtulsam yeter ki başka birşey istemiyorum..

X