İlişkiden 1 hafta sonra hamilelik belirtileri ortaya cıkar mı

bir ay önce ilişkiye girdiyse yani bir ay önce hamile kaldıysa belirtilerin coğunu yaşamalıydı eğer yaşamadıysa bi sorun yoktur diye düşünüyorum çünkü eğer yorumlrı okuyosanız herkezin şikayetleri aynı ilişkiden 2 yada 3 hafta sonra belirtiler cıkıyo

Bende psikolojik olarak,ilişikinin ertesi gün belirtiler başlıyor yahu : ))

Son düzenleme:
selam kızlar..daha yeni üye oldum..bizde 15 gündür bebek istiyoruz..adetime bir hafta var ama belimde ve kasığımda ağrılar başladı..akıntım var ve bugünde başım döndü:))aca ba psikolojik mi..bilgisi olanlar lütfen cevap yazsın:)):sm_confused:

herkese merhaba yazılnların hepsini okudum benım durumda olan bır cok kısı varmıs bendebebıs ıstıyorum ama cok ıstemek,kaygılanmak,stres yapmak,acaba hamılemıyım deyıp merak etmek bızı yalacı hamılelık yasamamıza sebp oluyo.bende 3 aydır ıstıyorum ve sacede bu 3 ay bende adet gecıkmesıne,agrılarımın erken baslamasına....vs sebep oldu bunu bılmememe ragmen hala acaba dıyorum.rahat olmak cok onemlı,bunu basarana tabı.psıkolojık faktörler bizi cok etkılıyor yalancı hamılelık yasamamıza sebep oluyor.sımdı benım adetıme bır gun varbır haftadır adet belırtılerı yasıyorum.ne yapıyoak kendımıze yapıyoz stres stres ..

benim de adet tarihim 13 şubat..bende adet olmadım daha.. 10 martta dayanamayıp yaptım tek çizgiyi gördüm maalesef..şimdi kendimi zor tutuyorum yine test yapmamak için..

benim vücut ısım yumurtlamadan sonraki günlerde 35.9 ile 36.0 arasındaydı.ama 5-6 gündür çok yanıyorum.normalde terlemem kolay.ama beni ateş basıyor şimdi..vücut ısımda 36.5 ve 36.7 arasında gidip geliyor.anlamadığım vücut ısım düşükken sonra geri yükseldi..bu arada vücut ısım düşükken bile ayaklarım filan çok sıcaktı..şuan bile sırtım alev dalgası yayılıyorsanki..

slm ben aranıza yenı katıldım 6 aylı evlıyım ve ılk 3 ay cocuk yapmadık korunduk sımdı 3 aydır korunmuyoruz 3. aydayız martın 10 adet gormem gerekıyodu ama gormedım kasıklarımda agrı oluyo ve goguslerım sısmıs ve ucları asırı agrıyo sımdı ıdrar testtı yaptırsam cıkramı acaba hamılemıyım...ALLAH ısteyen herkese nasıp eder ısallah anne olmayı......mirmirmirmir

Canım adetlerin düzenliyse kesin çıkar canım ama sen yinede bir test yap canım...

adetıme 8 -9 gun var..ama gogus sısmesı harıç her belırtı var
karın agrısı..adet olcam galıba..bebek istiyorum dıye adett agrısını bılem belırtı sanıyorum ..

yapmama gerek kalmadı gecikmeli olarak hastalandım moraller bozuldu bakalım mart ayı nda tekrar deniycem

merhaba kızlar,
ben de 2 aydır deniyorum. daha ilk aydan strese girdim. insan bi istemeye başladı mı bi an önce olsun istiyo. birlikteliği yumurtlama gününde denk getirdiğimizi düşünüyorum. adetime 5 gün var. ama göğüslerde hassasiyet falan gibi belirtiler yok. sadece belim çok ağrıyo. Bu ay da olmazsa diye çok korkuyorum. belirtiler için erken mi acaba

dBest gebelik testi ilişkiden 1 hafta sonra yapıldığında kesin sonuç veriyormuş fiyatıda 5 tl.

dBest gebelik testi ilişkiden 1 hafta sonra yapıldığında kesin sonuç veriyormuş fiyatıda 5 tl.

Allah Allah..şaşırdımmmm:)))) inşalah kesin sonuç veriyodur fiyatı uygun geldi ama iyimiş öleyse:))saol cnm paylaşım için..

slm arkadaşlar ben yeni kaydoldum uzun zamandır yazıları okuyorum sizlerin mesajları ve birbirinizle yardımlaşmanız hoşuma gitti.bende iki aydır çocuk istiyorum geçen ay olmadı bu ay bekliyorum hastalanmama 4gün kaldı hayırlısı :

adetime 1 hafta var ama kasık ve karın ağrısı yaşıyorum ayrıca kabızlıkta var ve arasıra vajinamda dolgunluk hissi ile pıt pıt atmalar da var bu kadar erken olabilirmi acaba belirtiler.

adetime 1 hafta var ama kasık ve karın ağrısı yaşıyorum ayrıca kabızlıkta var ve arasıra vajinamda dolgunluk hissi ile pıt pıt atmalar da var bu kadar erken olabilirmi acaba belirtiler.

olabılır canım..bunlarda belırtıler arasında..
inşallah..
ama testlerı adet gununuz geçtıkten 1 gun sonra yada adet gununuzde yapın.

ayrıca bended gogus dolgunlugu yok..karnında agrı kramp ve alt kısımda da sıskınlık var..
ama psıkolojım de benı kandırıyor olabılır... her bebek ısteyende oluyor nedense..:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…