Slm kizlar
yumurtlama dönemimde iliski oldu..
iliskiden 3-4 gün sonra karin ,bel ve kasik agrisi yasadim sanki adet olcakmisim gibi..
aradan baya zaman gecti ara ara kasik sizilarim geliyo adet olcam saniyorum olmuyo geciyo..simdi adetime 4 gün var..
böle olupda hamile kalaniniz oldumu ???
cok merak ediyorum acaba hamilemiyim cok istiyorum
Slm kizlar
yumurtlama dönemimde iliski oldu..
iliskiden 3-4 gün sonra karin ,bel ve kasik agrisi yasadim sanki adet olcakmisim gibi..
aradan baya zaman gecti ara ara kasik sizilarim geliyo adet olcam saniyorum olmuyo geciyo..simdi adetime 4 gün var..
böle olupda hamile kalaniniz oldumu ???
cok merak ediyorum acaba hamilemiyim cok istiyorum
merhaba arkadaslar ben yeni katıldım, size birsey sormak istiyorum benim reglim her ay 4-5 gun onceye atıyor gecen ayın 5 ınde olmustum yanı bu ay 31 ınde falan olmam gerekıyordu ama olmadım, fakat belım cok ağrıyo acaba regl mi olcam yoksa bebek varmıdır benzer durumlar yasayanlar varsa cevap verırmısınız
senin dedıklerının aynısını yaşadım adetıme daha 10 gün varken kasıksa hafif hafif ağrılar falan.dünde hamıle olduğumu öğrendım
Canım hayırlısı olsun, inşallah. Ben de seninle benzer durumdayım. Ben de yumurtlama gününde birlikte oldum, şimdi 3-4 gün geçti, bel ve kasık ağrılarım var. Daha adet günüme 10 gün falan var, yine kendi kendime mi gelin güvey oluyorum acaba?? Ben de çok istiyorum...
Senin yine az kalmış, bence daha önce olmayan tarzlarda ise bu ağrılar, olabilir :)
Hakkımızda hayırlısı...:asigim:
senin dedıklerının aynısını yaşadım adetıme daha 10 gün varken kasıksa hafif hafif ağrılar falan.dünde hamıle olduğumu öğrendım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?