arkadaşlar internetteki bütün belirtiler bende vardı ama olmadı artık hayırlısı diyorum olursa olur olmazsa olamaz aslında ben çok istemiyorum eşim çok istiyo onun üzülmesi beni daha çok üzüyor
cnm idrar testine bakıp hamile değilim diyemezsin kan yaptırman lazım hem adet geçmeden idrarda görülmüyor umutsuzluğa kapılma bende sanki her an adet olacakmışım gibi sancı çekiyorum ama bekliyorum perşembeye kadar olmassam kan testi verecem
arkadaşlar bu arada adet oldum.4 gün erken oldum bu işi anlamadım gitti
Hamile olma ihtimalin tabii var..Kan tahlili yaptırıp öğrenebilirsinarkadaşlar bana yardım edin karnımda şişlik var beyz bi akntım var sizce nedir
Merhabalar kızlar.Aranızda yeniyim ve yardıma ihtiyacım var.Benim yumurtlama günüm 12 siydi.Ayın 19-23 arası sürekli kasıklarda agrı sızı,hafif sarı beyaz akıntı gögüslerde şişme (ama acı yok),karında inanılmaz şişlik ve gaz gaz gaz:) ama bugün tüm agrılarım geçti sadece şişkinlik ve gaz kadı regl olmama 2 gün var.Sizce hamile olabilirmiyim
selam kizlar ben 14 aralikla 18 aralik arasinda ovulasyon testi yapmistim positifdi hep..o arada iliskiye girdik zaten 18 aralik yumurtlama donemimdi...bugun ovulasyon testi yaptim negatif cikti yani bu ay hamile degilmiyim ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?