arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyor.sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.3 aydır bebek istiyoruz son adetim 24 kasımda başlamışdı.adetime 7 güm kaldı her ay çok düzenli bir adet yaşarım.yaklaşık 10 gün önceden adet sancısı çekmeye başladım kasıklarımda aniden giren ağrılar oldugöğüslerimde şişlik hissediyorum ama ağrı yok sanki wc gittiğim zaman kanamam olacakmış gibi.sık sık idrara çıkıyorum akıntım normal oluyo.geceleri bile ağrım oluyo ne olur bana bilgi verin
açıkçası adet günüme yaklaştıkça ağrım artıyo.bu da benim adet olacağımı gösteriyo.yine hayal kırıklığı olacak diye kordkuyorum
hayırlısı inşallah hamileyizdir ama ben bu bir hafatayı nasıl geçirecem bilmiyorum çünki kanamam olacakmış gibi hissediyorum
çok teşekkür ederim hamile olmayı çok istiyorum .ama kendime söz geçiremiyorum adet sancısı hala çekiyorum bu ayda olmayacak her halde.ama hayırlısı.beni rahatlattığın için çok teşekkür ederim.
hayırlısı inşallah hamileyizdir. benimde karnımda şişlik karnımda gaz var ama adet olacakmışım gibi
arkadaşlar internetteki bütün belirtiler bende vardı ama olmadı artık hayırlısı diyorum olursa olur olmazsa olamaz aslında ben çok istemiyorum eşim çok istiyo onun üzülmesi beni daha çok üzüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?