Oncelikle merhaba:) Sunu söyleyerek baslayayim ben 21 yasindayim universitede okuyorum. Birisiyle tanistim ve flort etmeye basladik. Kendisi 34 yasinda ve kaptan pilot. Simdi parasi icin falan diyenler olacaktir ama kendisiyle tanistiktan 1 hafta sonra ogrendim meslegini. Yani beni etkileyen olgunlugu, duruşu ve ilgisiydi. Soruma gelecek olursam dun bir sebepten dolayi kendisine kizdim ve o da sadece tamam dedi ben de cevap vermedim. Bir daha ikimiz de yazmadik. Kizmakta hakliydim cunku dusuncesizce bir sey yapmisti. Yaptigi seyi duzeltmisti ama ben o sira sinirlendigim icin terslemistim. Ama simdi dusunuyorum ki acaba cocukca mi davrandim? Olgun davranislarimi sevdigini soylerdi hep. Kafam karisti. Ucusu oldugu zamanda bile kokpitte yasak olmasina ragmen internete baglanip yazardi bana. Simdi 3 gundur konusmuyoruz. Bilirsiniz capkin pilot soylentilerini acaba oylesine bir kiz miyim onun icin? Kendimi asla kullandirtmak istemem. Yasca buyuklerim akil verebilir mi ne yapmam gerektigi icin, yazmali miyim yoksa zaten hic bulasmamam mi gerekirdi? Simdiden tesekkurler:)