Oncelikle merhaba:) Sunu söyleyerek baslayayim ben 21 yasindayim universitede okuyorum. Birisiyle tanistim ve flort etmeye basladik. Kendisi 34 yasinda ve kaptan pilot. Simdi parasi icin falan diyenler olacaktir ama kendisiyle tanistiktan 1 hafta sonra ogrendim meslegini. Yani beni etkileyen olgunlugu, duruşu ve ilgisiydi. Soruma gelecek olursam dun bir sebepten dolayi kendisine kizdim ve o da sadece tamam dedi ben de cevap vermedim. Bir daha ikimiz de yazmadik. Kizmakta hakliydim cunku dusuncesizce bir sey yapmisti. Yaptigi seyi duzeltmisti ama ben o sira sinirlendigim icin terslemistim. Ama simdi dusunuyorum ki acaba cocukca mi davrandim? Olgun davranislarimi sevdigini soylerdi hep. Kafam karisti. Ucusu oldugu zamanda bile kokpitte yasak olmasina ragmen internete baglanip yazardi bana. Simdi 3 gundur konusmuyoruz. Bilirsiniz capkin pilot soylentilerini acaba oylesine bir kiz miyim onun icin? Kendimi asla kullandirtmak istemem. Yasca buyuklerim akil verebilir mi ne yapmam gerektigi icin, yazmali miyim yoksa zaten hic bulasmamam mi gerekirdi? Simdiden tesekkurler:)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Iliskideki yas farki?
- Konu Sahibi Adeeplook
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ilişkde yaş farkı pilot tartışma
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ona ayak uydurmak için olgun davranmana gerek yok. Sen yaşının gerektirdiği gibi davran. Yeri geliince çocukcada davdanacaksın bunu kendine sıkıntı etme. Yazma bırak o yazsın tabi farklı niyetleri olmadığındanda emin ol. Benimde eşimle aramda 9 yaş var ama hiçbir sorunumuz yok çok şükür birbirimizi taşıyabiliyoruz. Hatta öyle zamanlar oluyor ki ben ondan daha olgun davranıyorum.
- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.776
- 163
- 35
Kasma kasma kasmdan da olur oyle. Ozluyorsan seviyorsan icine atip tutums oyle. . Bu sarki sozu aklima geldi ama cok yas farki var zamnla dahada sikintiOncelikle merhaba:) Sunu söyleyerek baslayayim ben 21 yasindayim universitede okuyorum. Birisiyle tanistim ve flort etmeye basladik. Kendisi 34 yasinda ve kaptan pilot. Simdi parasi icin falan diyenler olacaktir ama kendisiyle tanistiktan 1 hafta sonra ogrendim meslegini. Yani beni etkileyen olgunlugu, duruşu ve ilgisiydi. Soruma gelecek olursam dun bir sebepten dolayi kendisine kizdim ve o da sadece tamam dedi ben de cevap vermedim. Bir daha ikimiz de yazmadik. Kizmakta hakliydim cunku dusuncesizce bir sey yapmisti. Yaptigi seyi duzeltmisti ama ben o sira sinirlendigim icin terslemistim. Ama simdi dusunuyorum ki acaba cocukca mi davrandim? Olgun davranislarimi sevdigini soylerdi hep. Kafam karisti. Ucusu oldugu zamanda bile kokpitte yasak olmasina ragmen internete baglanip yazardi bana. Simdi 3 gundur konusmuyoruz. Bilirsiniz capkin pilot soylentilerini acaba oylesine bir kiz miyim onun icin? Kendimi asla kullandirtmak istemem. Yasca buyuklerim akil verebilir mi ne yapmam gerektigi icin, yazmali miyim yoksa zaten hic bulasmamam mi gerekirdi? Simdiden tesekkurler:)
Benim icin de yas farki onemli degil kafalar uyustukca. Ama yazmamasina uzuldum cunku beni gercekten istedigini dusunustum 3 gun oldu tik yok ben de yazamam gururumdan. Kendisiyle konustugumuzda hayatinin tamamen acik olacagini hatta onunla yasamak istersem cok sevinecegini soylemisti. Kendisi pilot oldugu icin guvenemiyordum hepsini asicaz falan demisti. Simdi kayboldu ortadan sanirim baska bi kiz buldu. En iyisi unutmak galiba?Ona ayak uydurmak için olgun davranmana gerek yok. Sen yaşının gerektirdiği gibi davran. Yeri geliince çocukcada davdanacaksın bunu kendine sıkıntı etme. Yazma bırak o yazsın tabi farklı niyetleri olmadığındanda emin ol. Benimde eşimle aramda 9 yaş var ama hiçbir sorunumuz yok çok şükür birbirimizi taşıyabiliyoruz. Hatta öyle zamanlar oluyor ki ben ondan daha olgun davranıyorum.
- 20 Mart 2008
- 141.487
- 212.892
- 1.423
- 60
Benim icin de yas farki onemli degil kafalar uyustukca. Ama yazmamasina uzuldum cunku beni gercekten istedigini dusunustum 3 gun oldu tik yok ben de yazamam gururumdan. Kendisiyle konustugumuzda hayatinin tamamen acik olacagini hatta onunla yasamak istersem cok sevinecegini soylemisti. Kendisi pilot oldugu icin guvenemiyordum hepsini asicaz falan demisti. Simdi kayboldu ortadan sanirim baska bi kiz buldu. En iyisi unutmak galiba?
Birde beraber yaşamak istiyor haa,bak sen şu densiz öküze.
21 yaşındaki bir kızımızı kandırmaya çalışmış.
Hahahah ay ilahi guldurdunuz:) Densiz öküz reddettim tabiki de, birlikte yasamak istiyorsa buyursun gelsin evlenelim bir bes sene sonra! HahahBirde beraber yaşamak istiyor haa,bak sen şu densiz öküze.
21 yaşındaki bir kızımızı kandırmaya çalışmış.
- 12 Şubat 2019
- 1.532
- 1.280
- 83
- 20 Mart 2008
- 141.487
- 212.892
- 1.423
- 60
Hahahah ay ilahi guldurdunuz:) Densiz öküz reddettim tabiki de, birlikte yasamak istiyorsa buyursun gelsin evlenelim bir bes sene sonra! Hahah
Sen bunu unut hatta resetle gitsin.
Bu yaşta bir adam cinsellik bekler. Sen hayır dersen terkeder, evet dersen kullanır terkeder. Yaşıtlarınla daha iyi olursun bence. Henüz çok gençsin,toysun. O bu toyluğunu çocukluk adı altında kullanarak seni ezer. Boşuna özgüven kaybına uğrarsın. Uzak dur derim. Aşk olgusu bu adam için senin düşündüğün gibi değil buna emin ol.Oncelikle merhaba:) Sunu söyleyerek baslayayim ben 21 yasindayim universitede okuyorum. Birisiyle tanistim ve flort etmeye basladik. Kendisi 34 yasinda ve kaptan pilot. Simdi parasi icin falan diyenler olacaktir ama kendisiyle tanistiktan 1 hafta sonra ogrendim meslegini. Yani beni etkileyen olgunlugu, duruşu ve ilgisiydi. Soruma gelecek olursam dun bir sebepten dolayi kendisine kizdim ve o da sadece tamam dedi ben de cevap vermedim. Bir daha ikimiz de yazmadik. Kizmakta hakliydim cunku dusuncesizce bir sey yapmisti. Yaptigi seyi duzeltmisti ama ben o sira sinirlendigim icin terslemistim. Ama simdi dusunuyorum ki acaba cocukca mi davrandim? Olgun davranislarimi sevdigini soylerdi hep. Kafam karisti. Ucusu oldugu zamanda bile kokpitte yasak olmasina ragmen internete baglanip yazardi bana. Simdi 3 gundur konusmuyoruz. Bilirsiniz capkin pilot soylentilerini acaba oylesine bir kiz miyim onun icin? Kendimi asla kullandirtmak istemem. Yasca buyuklerim akil verebilir mi ne yapmam gerektigi icin, yazmali miyim yoksa zaten hic bulasmamam mi gerekirdi? Simdiden tesekkurler:)
- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
Haklisiniz sanirim. Bende mi sorun var bilm
Haklisinjz sanirim. Bende mi sorun var bilmiyorum ama hep kendimden yasca buyuk erkekler ilgimi cekiyor. Yasitlarima gore daha anlayisli ve ilgili oluyorlar. Ama sanirim dediginiz gibi benim istedigim aski bana saglayamaz. Devam etsin veya etmesin artik umursamiyorum yalnizca belirsizlik canimi sikiyor. Kendimi yazsin diye bekliyormusum gibi hissediyorum.
Bu yaşta bir adam cinsellik bekler. Sen hayır dersen terkeder, evet dersen kullanır terkeder. Yaşıtlarınla daha iyi olursun bence. Henüz çok gençsin,toysun. O bu toyluğunu çocukluk adı altında kullanarak seni ezer. Boşuna özgüven kaybına uğrarsın. Uzak dur derim. Aşk olgusu bu adam için senin düşündüğün gibi değil buna emin ol.
Haklisinjz sanirim. Bende mi sorun var bilmiyorum ama hep kendimden yasca buyuk erkekler ilgimi cekiyor. Yasitlarima gore daha anlayisli ve ilgili oluyorlar. Ama sanirim dediginiz gibi benim istedigim aski bana saglayamaz. Devam etsin veya etmesin artik umursamiyorum yalnizca belirsizlik canimi sikiyor. Kendimi yazsin diye bekliyormusum gibi hissediyorum.
Peki gercekten hatalımıydın ?
Şöyle söyleyeyim kendisinin bana cagri gecmisinin ekran goruntusunu atmasi gerekti bi farkettim benim numaram kayitli degil ben de aramaktam vazgecyom dedim kizma hemen o gun ucustayken heyecanla unutmusum dedi ve guzel bi sekilde kaydetti. Ama ben de tersledim tabi sonra peki dedi. Bi daha da yazmadim ben hakli degil miyim?
Yerden göğe kadar haklısın. Yaşıtlarından da olgun kimseler mutlaka vardır. Zaman tanı kendine. Yoksa hayatın özgüven eksikliğiyle geçer. Amman haa!! Kişinin kendine güveni dünyalara bedeldir. Böyle vampirlerden hayatın boyunca uzak durŞöyle söyleyeyim kendisinin bana cagri gecmisinin ekran goruntusunu atmasi gerekti bi farkettim benim numaram kayitli degil ben de aramaktam vazgecyom dedim kizma hemen o gun ucustayken heyecanla unutmusum dedi ve guzel bi sekilde kaydetti. Ama ben de tersledim tabi sonra peki dedi. Bi daha da yazmadim ben hakli degil miyim?
Cok tesekkur ederim:) kendisine ugurlat olsun:)Yerden göğe kadar haklısın. Yaşıtlarından da olgun kimseler mutlaka vardır. Zaman tanı kendine. Yoksa hayatın özgüven eksikliğiyle geçer. Amman haa!! Kişinin kendine güveni dünyalara bedeldir. Böyle vampirlerden hayatın boyunca uzak dur
Konuyu okur musun gorusune ihtiyacim var beni sen anlayavbilirsinKonuyu okumadan başlığa cevap veriyorum.
Aramızda 15 yaş var ne oturup konuşan anlıyor ne dışardan gören.
Ne de bir sorunla karşı karşıya kaldık yaş faktöründen.
Kişilerle alakalı tamamennn....
- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
YuhŞöyle söyleyeyim kendisinin bana cagri gecmisinin ekran goruntusunu atmasi gerekti bi farkettim benim numaram kayitli degil ben de aramaktam vazgecyom dedim kizma hemen o gun ucustayken heyecanla unutmusum dedi ve guzel bi sekilde kaydetti. Ama ben de tersledim tabi sonra peki dedi. Bi daha da yazmadim ben hakli degil miyim?
Ne kadar süredir görüşüyordunuz niye kaydetmemiş baska biri var kesin
Aslinda numarami kaydetmemesi cok anormal degildi cunku benim telefonumda bi sorun var aramalari kabul etmiyor biz de hc telefonda konusmuyorduk ararsak facetimedan ariyorduk ve yazismalari da instagramdan yapiyorduk kendisi whatsappa gecmeyi cok istedi ama ben wp kullanmiyorum. Ama ne bileyim hani numarami kullanmasak da kaydetmemesi hos degildi cok sinirlendim gorunce. Su an cidden devam etmek istemiyorum ama boyle her seyin oldugu yerde kalmasi da sinirlerimi bozuyor bi seyler yazip netlestirsem kendimi mi kucuk dusurmus olurumYuh
Ne kadar süredir görüşüyordunuz niye kaydetmemiş baska biri var kesin
- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
Senin telefonundaki sorun seni baglar onu değilAslinda numarami kaydetmemesi cok anormal degildi cunku benim telefonumda bi sorun var aramalari kabul etmiyor biz de hc telefonda konusmuyorduk ararsak facetimedan ariyorduk ve yazismalari da instagramdan yapiyorduk kendisi whatsappa gecmeyi cok istedi ama ben wp kullanmiyorum. Ama ne bileyim hani numarami kullanmasak da kaydetmemesi hos degildi cok sinirlendim gorunce. Su an cidden devam etmek istemiyorum ama boyle her seyin oldugu yerde kalmasi da sinirlerimi bozuyor bi seyler yazip netlestirsem kendimi mi kucuk dusurmus olurum
Telefonun bozuk ama numaran sabit
Ne alaka kaydetmemek
Yüksek ihtimal görüştügü baska kızlarda var ve yanlarında olaki ararsan acmamak icin tanımıyor numarası yapmak icin kaydetmemiş
Ki haklı olmana ragmen günlerdir bişey yazmamasıda sana coktann yol verdigi anlamına gelir
Eger gercekten bişeyler hissetse emin ol böyle bi sebepten kavga etmenizin üstüne aksamı bulmazdı barısmak istemesi
Sanirim kendime itiraf edemediklerimi yazmissiniz:) bir de gorseniz yarim saat haber alamasa benden bir suru sey yazardi. Keske bir daha konusmak istemiyorum falan yazsa da orda oyle yarim yamalak durmasa sinirlerimi bozuyor... kaptan pilot zaten, adamlar capkinliklariyla ün salmis. Ben de ne beklediysem... hahaha ah salak kafamSenin telefonundaki sorun seni baglar onu değil
Telefonun bozuk ama numaran sabit
Ne alaka kaydetmemek
Yüksek ihtimal görüştügü baska kızlarda var ve yanlarında olaki ararsan acmamak icin tanımıyor numarası yapmak icin kaydetmemiş
Ki haklı olmana ragmen günlerdir bişey yazmamasıda sana coktann yol verdigi anlamına gelir
Eger gercekten bişeyler hissetse emin ol böyle bi sebepten kavga etmenizin üstüne aksamı bulmazdı barısmak istemesi