Merhaba acaba ilk birlikte olduğunuz kişimi yanlış anlamayın belkide partnerin boyutu ile alakalıdırMerhaba bu konuyla ilgili burada hiçbir yazı görmediğim için belki yaşayanlarınız varsa tavsiye almaya geldim ilişkide zevk alamama hissizlik vajinada anormal genişleme aşırı ıslanma gibi problemler yaşıyorum yani başta çok fazla ıslanıyorum ve vajinam çok genişliyor ne partnerim ne ben zevk alamıyoruz o içinde hissetmediğini söylüyor ben de aynı şekilde ve doğum yapmadım ilk birlikteliğimden itibaren aynı problemi yaşıyorum birde doggy pozisyonunda inanılmaz acı hissediyorum farklı pozisyon dahi deneyemiyorum bu tür problemi olup tedavi olan var mı süreç nasıl ilerliyor merak ediyorum
Kaç yıllık evlisiniz? Çok ıslanma olunca hissizlik olabiliyor evet. Partnerin tavrı ,ikinizin o anki psikolojik durumunuz , ilişki dinamiğiniz, cinselliğe bakış açınız, fiziksel durum vb. etkiliyor olabilirMerhaba bu konuyla ilgili burada hiçbir yazı görmediğim için belki yaşayanlarınız varsa tavsiye almaya geldim ilişkide zevk alamama hissizlik vajinada anormal genişleme aşırı ıslanma gibi problemler yaşıyorum yani başta çok fazla ıslanıyorum ve vajinam çok genişliyor ne partnerim ne ben zevk alamıyoruz o içinde hissetmediğini söylüyor ben de aynı şekilde ve doğum yapmadım ilk birlikteliğimden itibaren aynı problemi yaşıyorum birde doggy pozisyonunda inanılmaz acı hissediyorum farklı pozisyon dahi deneyemiyorum bu tür problemi olup tedavi olan var mı süreç nasıl ilerliyor merak ediyorum
Bazılarınınki doğum yapmasa bile geniş olabiliyormuş burda öğrenmiştim partnerinde de sıkıntı olabilir belki küçükse vs. Sizin anlattıklarınızı 2doğumdan sonra ben yaşıyorum ve ameliyatı varmış daraltma işlemi diye olmayı düşünüyorumMerhaba bu konuyla ilgili burada hiçbir yazı görmediğim için belki yaşayanlarınız varsa tavsiye almaya geldim ilişkide zevk alamama hissizlik vajinada anormal genişleme aşırı ıslanma gibi problemler yaşıyorum yani başta çok fazla ıslanıyorum ve vajinam çok genişliyor ne partnerim ne ben zevk alamıyoruz o içinde hissetmediğini söylüyor ben de aynı şekilde ve doğum yapmadım ilk birlikteliğimden itibaren aynı problemi yaşıyorum birde doggy pozisyonunda inanılmaz acı hissediyorum farklı pozisyon dahi deneyemiyorum bu tür problemi olup tedavi olan var mı süreç nasıl ilerliyor merak ediyorum
Sizin sikayetiniz tam olarak neydiYıllar önce yaşadım. Vajinoplasti yaptırdım. Daraltma konularına bakabilirsiniz.
Sizin sikayetiniz tam olarak neydi
Evet ilk birlikte olduğum kişi ve ilk günden beri böyleMerhaba acaba ilk birlikte olduğunuz kişimi yanlış anlamayın belkide partnerin boyutu ile alakalıdır
Acaba demek istediğim belki siz normalsiniz karşı tarafın boyutu küçük demek istedim bilginiz varmı bu konuda tecrübelimisin yaniEvet ilk birlikte olduğum kişi ve ilk günden beri böyle
Doğumlarda vajina genişliyor maalesef bende daraltma yaptırdım çok pişmanım iki yıl olucak çok acıyor çok iyi araştırın çok geniş değilse bence yaptırmayın zBazılarınınki doğum yapmasa bile geniş olabiliyormuş burda öğrenmiştim partnerinde de sıkıntı olabilir belki küçükse vs. Sizin anlattıklarınızı 2doğumdan sonra ben yaşıyorum ve ameliyatı varmış daraltma işlemi diye olmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?