• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkide zevk alamama

Rumrum60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2020
18
9
36
25
Merhaba bu konuyla ilgili burada hiçbir yazı görmediğim için belki yaşayanlarınız varsa tavsiye almaya geldim ilişkide zevk alamama hissizlik vajinada anormal genişleme aşırı ıslanma gibi problemler yaşıyorum yani başta çok fazla ıslanıyorum ve vajinam çok genişliyor ne partnerim ne ben zevk alamıyoruz o içinde hissetmediğini söylüyor ben de aynı şekilde ve doğum yapmadım ilk birlikteliğimden itibaren aynı problemi yaşıyorum birde doggy pozisyonunda inanılmaz acı hissediyorum farklı pozisyon dahi deneyemiyorum bu tür problemi olup tedavi olan var mı süreç nasıl ilerliyor merak ediyorum

Bende sizin gibi aynı sorunları yaşıyorum 5 yıllık evliyim ilk günden bu yana hep hissizsizlik var istek var ama zevk yok sanki yokmuş gibi eşim için hersey normal burda da çok konu actim ama çözüm bulamadim

Merhaba bu konuyla ilgili burada hiçbir yazı görmediğim için belki yaşayanlarınız varsa tavsiye almaya geldim ilişkide zevk alamama hissizlik vajinada anormal genişleme aşırı ıslanma gibi problemler yaşıyorum yani başta çok fazla ıslanıyorum ve vajinam çok genişliyor ne partnerim ne ben zevk alamıyoruz o içinde hissetmediğini söylüyor ben de aynı şekilde ve doğum yapmadım ilk birlikteliğimden itibaren aynı problemi yaşıyorum birde doggy pozisyonunda inanılmaz acı hissediyorum farklı pozisyon dahi deneyemiyorum bu tür problemi olup tedavi olan var mı süreç nasıl ilerliyor merak ediyorum
Merhaba acaba ilk birlikte olduğunuz kişimi yanlış anlamayın belkide partnerin boyutu ile alakalıdır

Kaç yıllık evlisiniz? Çok ıslanma olunca hissizlik olabiliyor evet. Partnerin tavrı ,ikinizin o anki psikolojik durumunuz , ilişki dinamiğiniz, cinselliğe bakış açınız, fiziksel durum vb. etkiliyor olabilir

Bazılarınınki doğum yapmasa bile geniş olabiliyormuş burda öğrenmiştim partnerinde de sıkıntı olabilir belki küçükse vs. Sizin anlattıklarınızı 2doğumdan sonra ben yaşıyorum ve ameliyatı varmış daraltma işlemi diye olmayı düşünüyorum

Bazılarınınki doğum yapmasa bile geniş olabiliyormuş burda öğrenmiştim partnerinde de sıkıntı olabilir belki küçükse vs. Sizin anlattıklarınızı 2doğumdan sonra ben yaşıyorum ve ameliyatı varmış daraltma işlemi diye olmayı düşünüyorum
Doğumlarda vajina genişliyor maalesef bende daraltma yaptırdım çok pişmanım iki yıl olucak çok acıyor çok iyi araştırın çok geniş değilse bence yaptırmayın z

Back