neyiseda En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum Kayıtlı Üye 26 Şubat 2015 3.445 2.916 10 Mart 2023 Konu Sahibi neyiseda #1 İlişki esnasında vajinada yanma durumunu yaşıyorum bazen . Bende yanma olunca eşiminkinde de yanma oluyormuş. Ne yapmalıyız
İlişki esnasında vajinada yanma durumunu yaşıyorum bazen . Bende yanma olunca eşiminkinde de yanma oluyormuş. Ne yapmalıyız
Barta kulesi Çok cahilsin, keşke ölsen Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Aralık 2022 4.606 20.446 10 Mart 2023 Konu Sahibi neyiseda #2 Enfeksiyon vardır ikinizin de doktora gidip ilaç kullanması gerekiyor.
T twitch Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2022 1.486 789 29 10 Mart 2023 Konu Sahibi neyiseda #3 neyiseda .!.: İlişki esnasında vajinada yanma durumunu yaşıyorum bazen . Bende yanma olunca eşiminkinde de yanma oluyormuş. Ne yapmalıyız Genişletmek için tıkla... Mantar durumu olabilir, aynisi bende de vardi tedavi oldum düzeldi, sizinki farkli olabilir doktora tedavi olun
neyiseda .!.: İlişki esnasında vajinada yanma durumunu yaşıyorum bazen . Bende yanma olunca eşiminkinde de yanma oluyormuş. Ne yapmalıyız Genişletmek için tıkla... Mantar durumu olabilir, aynisi bende de vardi tedavi oldum düzeldi, sizinki farkli olabilir doktora tedavi olun
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.292 64.544 10 Mart 2023 Konu Sahibi neyiseda #4 Enfeksiyon ya da kuruluk sebepli tahriş olabilir.
neyiseda En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum Kayıtlı Üye 26 Şubat 2015 3.445 2.916 1 Mayıs 2023 Konu Sahibi neyiseda #5 Adet sonrası ilk ilişkide dün yine yanma oldu . Eşimin üreme organı da bembeyazdı . Bu mantar mi acaba
Adet sonrası ilk ilişkide dün yine yanma oldu . Eşimin üreme organı da bembeyazdı . Bu mantar mi acaba
E ellerimlekazidim Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2023 7.563 13.996 1 Mayıs 2023 Konu Sahibi neyiseda #6 neyiseda .!.: İlişki esnasında vajinada yanma durumunu yaşıyorum bazen . Bende yanma olunca eşiminkinde de yanma oluyormuş. Ne yapmalıyız Genişletmek için tıkla... Yara ya da enfeksiyon vardır ikimizde tedavi olmalısınız.
neyiseda .!.: İlişki esnasında vajinada yanma durumunu yaşıyorum bazen . Bende yanma olunca eşiminkinde de yanma oluyormuş. Ne yapmalıyız Genişletmek için tıkla... Yara ya da enfeksiyon vardır ikimizde tedavi olmalısınız.
neyiseda En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum Kayıtlı Üye 26 Şubat 2015 3.445 2.916 1 Mayıs 2023 Konu Sahibi neyiseda #7 ellerimlekazidim .!.: Yara ya da enfeksiyon vardır ikimizde tedavi olmalısınız. Genişletmek için tıkla... 6 ay önce balayı sistiti olduğumda ikimiz de tedavi olmuştuk
ellerimlekazidim .!.: Yara ya da enfeksiyon vardır ikimizde tedavi olmalısınız. Genişletmek için tıkla... 6 ay önce balayı sistiti olduğumda ikimiz de tedavi olmuştuk
E ellerimlekazidim Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2023 7.563 13.996 2 Mayıs 2023 Konu Sahibi neyiseda #8 neyiseda .!.: 6 ay önce balayı sistiti olduğumda ikimiz de tedavi olmuştuk Genişletmek için tıkla... Tekrar olmak zorundasınız malesef ikinizin de sağlığı için doktor karar verecektir geçmiş olsun.
neyiseda .!.: 6 ay önce balayı sistiti olduğumda ikimiz de tedavi olmuştuk Genişletmek için tıkla... Tekrar olmak zorundasınız malesef ikinizin de sağlığı için doktor karar verecektir geçmiş olsun.