- 6 Ekim 2017
- 2
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi Serennnbam
Sürekli gereksiz şeylerden tartışma çıkması hakkında düşümceleriniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
+1*Ergenliğin tamamlanamaması
*Birbirine zıt kişilikler
*İtekleme ile sürdürülmeye çalışılan bir ilişki
*Ayrılık durumunda birini bulamama korkusu
Vs vs vs
Tartışmalarımız kısa sürüyor ve çok saçma nedenlerden oluyor onun dışında çok iyi anlaşıyoruz bayadırda sevgiliyizSürekli tartistigin biriyle neden birlikte olasin ki? Bariz uyumsuz oldugunuz anlamina geliyor bu.
O zaman ergen tribiTartışmalarımız kısa sürüyor ve çok saçma nedenlerden oluyor onun dışında çok iyi anlaşıyoruz bayadırda sevgiliyiz
Yok ya bazen inattan da oluyorSurekli tartismak uyumsuzluk anlamina gelir bence. Zit fikirde bile olsa insan bunu illaki tartismaya getirmeden halledebilir.
Yok ya bazen inattan da oluyor
Haklisin :) ben kendi karakterimle alakalı yorum yaptım .aşırı inatçıyım ve bunu asamiyorum ..eşim de kabul etti artık :)Walla bazi ciftler zevk aliyor zitlasmaktan. Iliskinin dinamigine bagli. Ornegin benim annem nefret eder tartismaktan. Surekli sulh huzur ister. Babam da surekli her seyin zittini savunur. Bayilir tartismaya. Sonuc.. anlasamadilar
Ama ikinizde boyle zitlasmayi seviyorsaniz o zaman durum farkli. Iliski de iki tarafta ayni anda dominant olmaya calisinca ortalik karisiyor.