• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkide sürekli kavga etmek

Çok genel olmuş biraz daha özel anlatsanız yorum larımız daha yardımcı olur bence

*Ergenliğin tamamlanamaması
*Birbirine zıt kişilikler
*İtekleme ile sürdürülmeye çalışılan bir ilişki
*Ayrılık durumunda birini bulamama korkusu
Vs vs vs

Yok ya bazen inattan da oluyor o_O

Walla bazi ciftler zevk aliyor zitlasmaktan. Iliskinin dinamigine bagli. Ornegin benim annem nefret eder tartismaktan. Surekli sulh huzur ister. Babam da surekli her seyin zittini savunur. Bayilir tartismaya. Sonuc.. anlasamadilar

Ama ikinizde boyle zitlasmayi seviyorsaniz o zaman durum farkli. Iliski de iki tarafta ayni anda dominant olmaya calisinca ortalik karisiyor.

Walla bazi ciftler zevk aliyor zitlasmaktan. Iliskinin dinamigine bagli. Ornegin benim annem nefret eder tartismaktan. Surekli sulh huzur ister. Babam da surekli her seyin zittini savunur. Bayilir tartismaya. Sonuc.. anlasamadilar

Ama ikinizde boyle zitlasmayi seviyorsaniz o zaman durum farkli. Iliski de iki tarafta ayni anda dominant olmaya calisinca ortalik karisiyor.
Haklisin :) ben kendi karakterimle alakalı yorum yaptım .aşırı inatçıyım ve bunu asamiyorum ..eşim de kabul etti artık :)

Aynı bizimki gibi :işsiz:
Kavga çıkarmamak için söz vermemiz gerek :KK45:

Back