İlişkide orgazm olamama

temmuzf

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
2
1
41
Merhabalar ilişki esnasında hiç zevk alamıyorum orgazm olamıyorum bu beni çok zorluyor ne yapacağımı nereye başvuracağımı bilemiyorum yeni evliyim bu durumu yaşayan varsa yönlendirme yapabilirmi

Merhabalar ilişki esnasında hiç zevk alamıyorum orgazm olamıyorum bu beni çok zorluyor ne yapacağımı nereye başvuracağımı bilemiyorum yeni evliyim bu durumu yaşayan varsa yönlendirme yapabilirmi
tam olarak neler yasaniyor? biraz anlatabilir misiniz? Boyle hicbir sey bilemeyiz. Bir de su var: yeni evlilikte taraflar da bakir(e) iseler, bu turden sorunlar normal. Zamanla, karsilikli konusarak, anlasarak cozulebilecek seylerdir. esinizle konusuyor musunuz bu konuyu?

Orgazm olamama sorunu, karşılıklı konuşularak anlaşılarak nasıl çözülüyor?

Daha yeni evlisiniz hemen beklemeyin orgazm olmayı zamanla alışacaksınız birbirinize. Bol bol ön sevişme, bir de reklam mı bilmiyorum ama okey nirvana çok iyi

Merhaba bende 2 buçuk yıllık evliyim sizinle aynı sorunları yaşıyorum hicbisey hissetmiyorum bu zamana kadar hiç zevk almadim

Eşin çabuk sönüp seni boşaltamıyorsa sende mastürbasyon yaparak klitoral ile boşalmayı dene.

Thread 'Kegel egzersizi ve cinsellik' Kegel egzersizi ve cinsellik

Burada işe yarayabilecek bilgiler var. Daha ne denir bilemiyorum. Eşlerinizin erken boşalma sorunu varsa sizin yapacağınız hiçbir şey işe yaramayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…