Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tam olarak neler yasaniyor? biraz anlatabilir misiniz? Boyle hicbir sey bilemeyiz. Bir de su var: yeni evlilikte taraflar da bakir(e) iseler, bu turden sorunlar normal. Zamanla, karsilikli konusarak, anlasarak cozulebilecek seylerdir. esinizle konusuyor musunuz bu konuyu?Merhabalar ilişki esnasında hiç zevk alamıyorum orgazm olamıyorum bu beni çok zorluyor ne yapacağımı nereye başvuracağımı bilemiyorum yeni evliyim bu durumu yaşayan varsa yönlendirme yapabilirmi
Orgazm olamama sorunu, karşılıklı konuşularak anlaşılarak nasıl çözülüyor?tam olarak neler yasaniyor? biraz anlatabilir misiniz? Boyle hicbir sey bilemeyiz. Bir de su var: yeni evlilikte taraflar da bakir(e) iseler, bu turden sorunlar normal. Zamanla, karsilikli konusarak, anlasarak cozulebilecek seylerdir. esinizle konusuyor musunuz bu konuyu?
Merhaba bende 2 buçuk yıllık evliyim sizinle aynı sorunları yaşıyorum hicbisey hissetmiyorum bu zamana kadar hiç zevk almadimMerhabalar ilişki esnasında hiç zevk alamıyorum orgazm olamıyorum bu beni çok zorluyor ne yapacağımı nereye başvuracağımı bilemiyorum yeni evliyim bu durumu yaşayan varsa yönlendirme yapabilirmi
Ben deMerhaba bende 2 buçuk yıllık evliyim sizinle aynı sorunları yaşıyorum hicbisey hissetmiyorum bu zamana kadar hiç zevk almadim
Eşin çabuk sönüp seni boşaltamıyorsa sende mastürbasyon yaparak klitoral ile boşalmayı dene.Merhabalar ilişki esnasında hiç zevk alamıyorum orgazm olamıyorum bu beni çok zorluyor ne yapacağımı nereye başvuracağımı bilemiyorum yeni evliyim bu durumu yaşayan varsa yönlendirme yapabilirmi